![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.11.2009.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imam problem tako da kada mi racunar radi ceo dan i uvece kada trebam da ga ugasim nastaje veliki problem... racunar nece da se ugasi.. dodje do poslednje stavke i tu stane.... cekao sam par minuta ali nece,.. potom sam ga resetovao ali nije hteo ni da se upali.. pojavi samo prvi ekran tj naziv maticne i stane... probao sam da ga ugasim drzajuci taster,ugasi se ali opet nece da se upali
![]() U cemu je problem..?? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
moze pomoc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
mislim da je problem do napajanja mozda mu je vreme za zamenu mozda je na izdisaju cim kazes da kad ga malo izvuces kabl pa onda vratis onda ukljucis i kazes da se sve vrati u normalu. kolko imas to napajanje kazi pa da vidimo ja i ostali clanovi u cemu je problem. dal je do napajanja il sta vec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
napajanje mi je lc power 600W i imam ga nesto duze od 5-6 meseci... racunar je skoro uzet.... racunar se vrati u normalu tek nakon gasenja kontrolne lampice na samoj ploci one zelene..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
LAN resen, al sad novi problem. Sistem nece da se podigne ,Avira javlja virus. | Žexonije | Zaštita | 7 | 12.8.2011 14:04 |
Problem sa micro SD (nece da kopira MP3) | johnny_ricma | Nosači podataka | 1 | 2.8.2011 22:08 |
Ima li spasa, nece da se upali... | stuparic | Kvarovi | 9 | 11.8.2006 22:41 |
Kad upalim komp, ja ga vidim u mrezi ali monitor nece da se upali...? | Do@ OldSchool | Kvarovi | 6 | 21.4.2006 14:31 |
Nece da se upali uvek | genius | Kvarovi | 24 | 13.3.2006 10:44 |