![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Pozdrav.
Koristim Telekomov web@start server, na kojem je instaliran wordpress. Redovno sam radio update WP-a, medjutim danas me je iznenadio mejl u kome pise da sam prekoracio dozvoljen limit na hard disku! Navodno je zauzeto 100.15MB od dozvoljenih 100MB, iako prezentacija nije menjana niti je na nju nesto dodavano jos od njenog pravljenja! Kako nisam iskusan oko odrzavanja web sajtova, da li postoji neki clean-up program koji bi ocistio sajt od nezeljenih fajlova, ako su oni u pitanju? Ili nesto drugo moram da uradim? Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ako imas cPanel, imas opciju da proveris sta je zauzelo toliko mesta. Verovatno neki od statistickih programa tipa awstats ili tako nesto.
I pogledaj u rootu wp da nemas neke velike fajlove. Btw 100 mb je smesno, predji na nekog ozbiljnog provajdera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Gledao sam, međutim nisam ništa našao. Poslao sam im još jedan mejl, pa ću videti u čemu je problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupovina hard diska | tuborg | ŠDK - Nosači podataka | 6 | 1.3.2012 12:40 |
Problem sa čitanjem hard diska u NTFS formatu POMOĆ! | epicentar | Video/TV softver | 4 | 21.1.2012 21:53 |
Program za testiranje hard diska | Smrtovnik Drang | Nosači podataka | 14 | 10.7.2011 17:41 |
Kompjuter ne može da se upali zbog hard diska | Milos98 | Kvarovi | 2 | 28.9.2010 19:03 |
formatiranje hard diska | Banei | Operativni sistemi | 23 | 2.12.2007 16:04 |