![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Sta reci sem da je predstojeci E3 postao jos zanimljiviji ![]() Poslednja ispravka: Exia (30.5.2012 u 19:47) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 29.4.2012.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Moze li neko reci vise o tom serijalu? Razmisljam da nabavim Ego Draconis kad budm imao vise vremena za igranje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
Veruj mi,ne bacaj dragoceno vreme na Ego Draconis....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Skenderevo (29.5.2012) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Nije valjda bas toliko los?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
^ Igra je skroz ok ako ti malo losija grafika ne pravi problem! Mislim na onu dodatno ispeglanu verziju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
@LunarFang
Uzmi Dragon Knight Saga, to je nesto kao enchanced edition Ego Draconisa, svi nervirajuci bagovi i glitchevi su ocisceni, igra je prilicno ispolirana. Nije da je savrsena, ima problema sa balansom i neke stvari mogu da se ucine cudnim dok se ne priviknes, ali je prilicno zanimljiva. Uostalom mozes da se pretvoris u zmaja, u koliko igara mozes to da uradis. Pored transformacije postoji jos gomila odlicnih ideja i stvari koje drugde sigurno neces naci, nisu sve bas do kraja iskoriscene i uklopljene ali su svakako osvezenje. Ne da se isplati igrati nego postoji dobra sansa da ces se vrhunski zabaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
^ Zaboravio si jos da pomenes sjajnu muziku i mogucnost da se uselis u sopstvenu kulu/palatu
![]() ![]() ![]() ![]() On topic: Posto sam bio odusevljen kada sam preao DKS ovaj nastavak cekam k'o ozebo sunce... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]() Citat:
Minimalna interakcija sa likovima (ali postoji kao shto i postoji odredjen zaplet a ne mozak na ispashu diabla i njegovih klonova)uproshceni rpg elementi do one mere da bude zabavno a ne previshe prosto. Sve tri igre se igraju na open world oogromnoj mapi iz jednog dela tako da lichi na sandbox mada to u suthini nije(nema apsolutno nikakvih dodirnih tachaka sa tes serijalom,totalno drugachija mehanika,3rd person itd.) Borba je click feast slichan diablu,i inventar itemi i kraftovanje su u neku ruku isti (mada nije akcenat toliko na njima) ali glavna stvar igre nije retardirano buildovanje i ono shto se meni najvishe svidja,nema respawna neprijatelja.Chuo sam da se mnogi zale da je Divinity 2 teshka igra i istina je u neku ruku,ako zalutash u region sa neprijateljima visheg nivoa nemash shanse ili ako hocesh na brzinu da predjesh igru. Pricha nije neshto preterano komplikovana ali postoji odredjen kontinuitet u naraciji i pojavljivanje nekih sporednih likova od keca na dalje...simpatichan u neku ruku klishe,ali standardno za rpg.Divinity 2 ima i platformske elemente,borbu u vazduhu (kad si zmaj) levelovanje zmaja i njegovih skilova isto tako. Grafika u dragon knight sagi je jako lepa ali siromashna..pomalo cartoon-like (kingdoms of amalur samo mnogo lepsha,amalur meni deluje kao uzasno jeftin i siromashan konzolitis vizuelno,ovo je nekako bolje)...voice acting nije vrhunski ali zadovoljava...igra sebe ne shvata previshe ozbiljno i ima prostodushan nenapadan humor (terminator i power rangers reference,rosebud svinjchici ![]() I ono najvaznije sve divinity igre imaju neke od najboljih muzuchkih podloga u rpg zanru. I da..ko shto ljudi vec rekoshe divinity 2 + expanzija flames ov vengance = divinity 2 the dragon knight saga...i sve zajedno dosta je dugo..dobrih 60-ak sati minimum ako igrash temeljno bez da samo pretrchish sve. Ako hocesh jednostavan H&S sa pravim rpg elementima koji ne zahteva preterano naprezanje sivih celija (ali opet nije diablo lobotomiziran) i ima dushu(ma shta mnogi prichali sve tri igre imaju neki odl skul retro shmek,mnogi kritikuju divinity 2 jer ih vizuelno odbije u startu,pomisle da je wow-like igra ali to ne moze biti dalje od istine) onda je divinity serijal za tebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Meni se Divinity 2: Ego Draconis relativno i dopao, ali me je ubila u pojam njegova bolesna veličina tj. dužina. Igrao sam i igrao i samo sam u jednom trenutku skapirao da sam započeo milion questova i da se više ne sećam ni koji mi je cilj u igri ni gde sam pošao. Mislim da je dobra igra za nekog ko ima dosta pažnje i puno slobodnog vremena, jer jede vreme ko Minecraft.
Ali da, ima puno cool elemenata, plus što nema lepšeg osećaja nego kad se zatrčiš, skočiš s litice i u pola pada se pretvoriš u zmaja i uzletiš pržeći vatrom na sve strane! ![]() Mogu reći da sam Divinity serijal pratio od samog početka, i iako je uvek imao puno genijalnih ideja, nekako nisu umelo da ih ograniče i uklope pa je uvek ispadala nekakva papazjanija koja nije baš za svakoga. Samo sam prvi Divinity prešao ceo. Ovo može da valja, ko zna, videćemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Hvala na savetima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
![]() BTW nadam se da ce nastavak moci da se igra i iz TP perspektive, zato sto bas ne volim igre sa izometrijskom kamerom... ![]() Spoiler za za one koji nisu presli neke igre :):
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Jedna od chari divinity 2 je upravo to shto je najveci izazov bagovitost endzina
![]() Missim nije to ni bagovitost koliko nema autodnevnik idiota koji ti strelicom pokazuje za svaki quest "uradi to i to,idi tu i tu i odnesi to tamo" Ja se secam nekog qesta gde treba da nadjem par likova da moze da se otvori pecina i jedan je znam mrtav al treba naci lesh...i bukvalno..gledam u sliku na netu gde se lesh nalazi,letim zmajem iznad tog dela terena dobrih pola sata...iii jedva sam ga naboO ![]() Takodje neke questove mozesh da dobijesh samo ako odradish odredjene stvari odredjenim redosledom-neke prostorije ne mozesh da otvorish ako ne dobijesh neke questove |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Starosedelac
|
![]()
Chudan izbor da neko u 2012. predje na turn-based combat ![]() Sve prethodne igre su bile real time Izgleda da malo koketiraju sa jrpg-om (mada sam ih ja slabo igrao ali mi vuche mehanika borbe malko na to) |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku efil82 na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (30.5.2012) |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.942
Zahvaljeno 2.139 puta na 1.190 poruka
|
![]()
uh sto volim izometrijske igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Uf, za sada ovo deluje... ne samo zanimljivo, nego gotovo neverovatno. Da li je moguće da se neko odupire daljoj devoluciji žanra? Stabilno, postojano zaglupljivanje RPGa traje 10+ godina i zahvatilo je i ovaj, do sada ne posebno bitan serijal, i jedino logično je bilo da treći deo bude hodnik h&s sa mrvicama rpga... ovo je... neočekivano. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
Turn-based je izumro negde pochetkom 2000.-tih.
Mene taktichki rpg deo podseca na starije JRPG/strategija hibride.Pogotovo shto izgleda ne kontrolishesh samo 2 dva lika nego imash maltene "vojsku" likova kasnije. Mada dosta vuche i na originalni Fallout sa zelenim lampiciama koje odbrojavaju AP Ochigledno Larian Studio procenio da ne moze da se nosi sa mejnstrim velikim igrachima posle Divinity 2 i okrecu se retro publici. Pitanje je implementacije taktichkih elemenata u ednzinu i koliko ce to zaista biti dobro,kazu da im je uzor Ultima VII... Ja verujem da ce igra biti u najgorem sluchaju prosechna ali na zalost ovo nece postici veliki komercijalni uspeh,shto je mozda i bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Igra je najavljena za Q1 2013 i bice prequel originalnom Divine Divinity-ju
http://www.joystiq.com/2012/05/29/di...nity-due-2013/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
altas (30.5.2012) |
![]() |
#18 | ||||||
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Original Sin je odnedavno na kickstarter-u, ali se nisu nesto proslavili (traze 400.000$)..
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]()
Meni se čini da će mi od ove igre Dragon Knight Saga ostati draži, ali vidjećemo.
@efil82 molim te piši il' sa kvačicama il' sa c/z, jer nemaš pojma koliko oči zabole čitajući englesku verziju srpskog jezika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 457 puta na 295 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Divinity 2: Ego Draconis | zokocx | Role-Play | 97 | 21.8.2013 21:15 |
Original igre mi ne rade na Windowsu 7 | brancko | O igrama uopšte | 10 | 23.9.2010 14:18 |
Besplatni original AVG 9 na godinu dana, još 6 sati! | Parkman | Zaštita | 20 | 3.9.2010 13:46 |
Divinity 2: Flames of Vengeance | DeCoy | Role-Play | 1 | 17.7.2010 20:30 |
Kako utvrditi da li je original...??? | djyova | Nosači podataka | 2 | 6.2.2006 4:21 |