![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pegasus na korisnoj poruci: | ||
Apprentice (1.6.2012), C64freak (7.6.2012) |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]()
Igram ovo i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
instaliraj Mech Warrior Mercenaries ima lep tutorijal na pocetku igre. Igra se potpuno isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Ma gde isto... Mercenaries je mnooogo bolji od ovog. Ovo je obican CS sa robotima koji bez treceg lica nece daleko dogurati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka
|
![]()
Dobio betu invajt, kakvi su utisci da ne skidam bzvze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobio danas, skinucu u toku dana pa cu preneti utiske. Ja sam inace ogroman fan ovog serijala i odigrao sam MechWarrior Mercenaries nebrojeno puta kao i skoro sve prethodne igre.
Prelaz sa izometrijskog pogleda na first person mi je jako prijao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]()
Mechcommander је имао изометријски поглед, Mechwarrior је увек имао поглед из првог и трећег лица.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo sam isprobao pa da kazem svoje misljenje.
Igra pocinje iz sopstvenog launcher-a sto znaci samo pregled podataka, mekova, pilota / profila i to je mesto za kupovinu, prodaju delova i prepravku, modovanje mekova. Meni licno se ovo svidja jer znaci da se ovaj deo igre ucitava jako jako brzo. Ovo je takodje jedino mesto gde se moze pristupiti opcijama, to je malo nezgodno jer nema podesavanja, nema menjanja zvuka, niti gledanja komandi kad se krene partija/borba. Mape se jako brzo ucitavaju, igra mi je na SSD-u instalirana, par sekundi je potrebno. Mape nisu veliku u odnosu na velicinu mekova, tesko da se neko moze izgubiti, cak i kad ostane recimo 4 na 1 taj jedan nema gde da se krije duze od minut, dva. Ima mapa u gradovima, znaci ulice, zgrade, prepreke. Zatim mapa u prirodi i industrijskim postrojenjima. Sama igra je tipa osvojiti bazu ili unistiti sve neprijatelje, igra se 8 na 8, gde je uvek prisutna kombinacija sva 4 tipa mekova. Light (brz, malo naoruzanja, okretan, sa mogucnoscu da koristi jetpack za skokove), Medium( dobro naoruzan upola sporiji od light meka sa dobrim oklopom.) Heavy( spor, sa dosta naoruzanja i oklopa), Assault ( pokretna tvrdjava ali jako jako spor i neokretan). Oruzija se dele na oruzija sa municijom i bez municije. Ona koja trose municiju ne zagrevaju mek dok ona koja imaju beskonacno municije trose energiju i zagrevaju mek. Na 100% toplote mek se gasi i bivate ostavljeni na milost i nemilost neprijatelju dok se ''neoladite''. Znaci umesto Reload tehnike imamo heat management. Jedna od taktika je da se borite iz vode, tj. iz reke jer voda dodatno hladi mek, problem je sto je reka uvek otvorena, nema zaklona i uvek u dolini sto vam ostavlja jako otkrivenim. Na pocetku se dobijaju 4 meka po jedan od svake vrste i ne kvare se dok konstantno dobijake kes posle bitke, naravno vise za pobedu. Postoji mogucnost da se kupuju novi mekovi i onda prepravljaju sto se tice naoruzanja i dodatnih komponenata po zelji. Koliko para toliko muzike. Grafika je sjajna, igra tece toliko besprekorno da kad budete unisteni i gledali kroz tudje oci izgledace vam kao da gledate akcioni film. Zvuk je dobar, nije sjajan malo je nezgodno razlikovati tipove oruzija i mesta odakle dolazi paljba. Interface je odlicno uradjen sa svim potrebnim podacima koji su jako pregledni. Takodje se skalira sa rezolucijom sto je VELIKI plus. Mekovi daju odlican osecaj prilikom voznje, tj. hodanja, malo treba vremena da se navikne covek na to da torzo i noge mogu nezavisno da se okrecu i budu okrenuti u razlicitim pravcima. Balans oruzija i mekova ne bih mogao da komentarisem jako sam malo partija odigrao za tako nesto, ali mislim da je brzina vs tonaza odlicno pogodjena. Igra je malo suva treutno, zbog ogranicenosti gameplay moda na 1 ali to nije prepreka da se odicno sa njom zabavite. P.S. E da, ja to uvek zovem Mechwarrior. Hvala na ispravci. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
jonathan (23.9.2012) |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka
|
![]()
Jos malo ih je ostalo pa ko zeli kljuc:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/...-Giveaway.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 18 puta na 11 poruka
|
![]()
Mech Warrior Online Beta Key Giveaway
![]() Feel free to grab 1 out of 1000 Keys! ttp://www.gamersbook.com/scene/beta...arrior-online/ How to obtain the key: Login to Gamersbook and click Get beta key on this page. Register at https://mwomercs.com/ Insert the code for immediate access Uzimajte dok ima ![]() Poslednja ispravka: Spython (4.10.2012 u 10:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]()
Jel igra još neko MWO???
Ja sam sinoć počeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam probao, ali nisam mogao da istrpim samo prvo lice. Pogubim se i brzo izgubim volju za igranjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ja sam srećom uvek preferirao ovaj pogled unutar kabine Mech-a tako da sad mogu reći imam sreće. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka
|
![]()
Ja igram, kupio danas prvog "ne/trial" mech-a, commando 3a, pa ga polako budžim.Nego recite mi koliko košta mjesec dana premiuma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Na ovo moraće neko drugi da ti odgovori ja sam nov u MWO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Cudno da niko ne igra ovo ovde na forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam ja davno ali nije bila jos gotova igra pa nisam puno igrao. Posle toga sam igrao Hawken koji mi je mnogo vise odgovarao, mnogo je dinamicniji i zaheva manje teamworka.
Nezgodan je Mechwarrior za timsko igranje sa random ljudima jer je igra mnogo sporija od FPS na koje su ljudi navikli i vrlo mali procenat igraca ume da igra. Tako da me to sprecava da igram jer ne podnosim da stalno moram da igram sa igracima koji ne znaju da igraju. Igrao bi sigurno cesce kada bi imao jos 3 drugara na Skaypu ili TS-u za jedan ceo lance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ako hoces da igras ja sam uvek tu ima i solidan broj nasih tako da mozes i njih da upoznas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|