![]() |
![]() |
|
otpaTci Ovde se s vremena na vreme sklanjaju teme koje su zaključane/sklonjene/zastarele itd. Moguće je čitanje, ali ne i slanje komentara i odgovora. Važi za ceo forum. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.11.2009.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 34 puta na 26 poruka
|
![]()
Potreban mi je savet koji od navedenih mmorpg-ova je najbolji, naravno u procenu uracunajte zavisnost od pravog novca (necu da igram p2w), dobru grafiku, sto manje grinda, dobar dungeon sistem, i dobar ui.
1. Dungeons and Dragons online 2. Alloids online 3. Forsaken world |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.6.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka
|
![]()
Guild Wars 2.
ps: Ako neces da kesiras 5k e da bi normalno igrao i ne zelis da vas bude ukupno 100 na serveru Allods preskoci... |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 30.6.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Allods, ММО који играм већ годину ипо дана , убедљиво најбољи који сам пробао...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
AION je sada može se reći kvalitetan F2P MMO. Ukoliko se uhodaš, možeš da kupiš onaj gold pack što sve otključava i posle samo nastaviš da ga kupuješ a jedan traje mesec dana. Ja sam vrlo lagano, samo questingom došao do prvog gold packa, i onda sam dobrim menagmentom novca vrteo oko 31+ mil golda i uvek sam imao za gold pack koji je tada kad sam ja igrao bio oko 6mil gold. Ako ne znaš šta radi gold pack, pa u suštini za free igrača nemaš restrikcija što se tiče lvl i instanci, ali je bez gold packa CD veći na nekima od njih, aukcijska kuća nije dostpuna i world chat.
Oh i da, Guild Wars 2 obavezno kupi kad budeš mogao. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 107 puta na 58 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 11.2.2008.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 69 puta na 53 poruka
|
![]()
Ako se tvoj izbor svodi samo na ova 3 naslova i ako si ljubitelj tradicionalnog mmorpg-a onda...Allods. DnD ti se nece svideti garantovano, a FW preskochi jer je pravljen za uzrast osnovca. AO uglavnom sve navedene uslove ispunjava. E sad sta zavisnost od novca znachi...ako zelish da budes najbolji na serveru spremi dosta novca. Ako si prevazisao takve stvari i zelis prvenstveno da se zabavis, spremi iznos koliko bi dao i za GW2..sa povremenim 1h flash prodajama lako se obezbedjuju rune dovoljne za normalnu igru pa chak i za PVP. Igra je svakim danom sve bolja..istina je da su se kasno setili, ali sta sad...u poslednje vreme igracha ima sve vishe. Najbitnije je da ne igrash solo. U tom sluchaju cesh se u bilo kojoj mmo igri smoriti. Nadji dobro drushtvo/guild i pola posla u cilju dobre zabave si vec odradio.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
|
![]()
1.Dungeon Dragons- je restriktovana Dungeon igra ,jako je komplikovana za pocetnike,dobra je ako imas drugove koji je igraju a ovako Ne nikako
2.Allods- jedna od najpoznatijih P2W igara,sam UI i kamera igre podseca na WOW,svi to kazu,Igra deluje lepo ima potencijala ali P2W je narusava sto se i poakazalo spajanjem servera u samo 1 . . . 3.Forsaken World-Previse smo ocekivali od ove igre,mnogi su mislili da ce potisnuti Perfect World sto se nije desilo,Graficki losa textura a Odlicna Animacija,Cash Shop kao u ostalim PWE igrama,ako vec planiras PWE igru onda uzmi perfect World Moj savet ako oces nesto Free unikatno/solidna grafika 1.Mabinogi-Odlicna ANIME igre sa dosta toga,pruza ti odlican mmorpg dozivljaj,Unikatan Gameplay kao i UI,igra je Jako popularna,postoji posebno klasa koja se levela bez ikakvag Grinda 2.Lineage 2 - Igra je sada free pruza dobar pvp i Moze se reci da je grafika dobra.Samo ako ne mozes bez WASD onda je ne diraj 3.Aion-Cryengine igra trenutno free,onako nije losa kome je Grafika na prvom mestu mada MORAM da naglasim da u ovoj igri Textura nije najbolje uradjena na nekim delovima ( postoji odlicni i uzasni delovi texture),svakako bi trebao da probas Aion ako ti treba bilo kakva pomoc obrati mi se ! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
На страни Лиге , у Аллодсу имаш један скроз Балкански гилд SasavaDruzina и један страни , али са огромним бројем Балканаца, The Order
|
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 3.4.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 92 puta na 45 poruka
|
![]()
Lineage 2 je od skora F2P, malo nerasprostranjen kod nas, al se azijci ubijaju od toga
|
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 3.4.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 92 puta na 45 poruka
|
![]()
Jeste ali nije kao WOW i sada sve veci LOL, verovatno se nasi loze na skracenice
![]() bas tako! amerikanizacija je zastupljena kod nas, wow ne moze da se poredi sa grafikom sa L2, ne moze ni LOL koji je skoro izasao^^, mada u L2 zna da ubije jer u nekim expanzijama bude zahtevano previse Grindanja iliti Farmanja. Mada ima ljudi koji to vole, ja sam vise fan PvP nego PvE |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Evo skinuo sam Allods igrao 2 sata i utisci su mi pomesani, grafika je super, klase su super, ui je super, borba je super, ali mi se svet ne svidja, i nekako "to nije to" btw jel se samo meni cini da gotovo svi imaju brcice a'la Hitler?
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Član
|
![]() Citat:
Sve zavisi od ukusa,Neko ovli L2 neko WOW ,ja kako znam L2 je popularan zbog PVP jer kozmeticki ne pruza mnogo na karakterima a i gameplay je prost Meni je L2 Ok igra kad samo ne bi lagala,i bila lose optimizovana |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 3.7.2010.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 20 puta na 9 poruka
|
![]()
A ima li neko ovde da igra Mabinogi?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Savet u vezi izbora napajanja | Bombonica | Ostale komponente | 20 | 26.5.2012 15:58 |
Savet oko izbora grafičke za Core i3 konfiguraciju | bilderkg | ŠDK - Osnovne komponente | 14 | 18.8.2011 23:46 |
Molim za vaše mišljenje i savet [novi komp] | mrvica mala | ŠDK - Osnovne komponente | 18 | 8.2.2011 17:19 |
Savet za konfu, 3D animacija | rick hunter | ŠDK - Osnovne komponente | 27 | 11.9.2010 2:00 |
Savet za plocu,procesor... | gagi_ns | ŠDK - Osnovne komponente | 26 | 10.1.2008 15:13 |