![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Poz ljudi da li neko zna kako da resim problem sa zvukom u windows 7, instalirao sam sve moguce drivere i sve ostalo i jednostavno samo prepoznaje digital audio koji je windows sam instalirao. . hvala unapred!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Nema potrebe da otvara komp. Skini "Everest" sa neta, ukucaj na "google" everest, i skini "Everest Home edition 2.20", izbacice ti prvo ja mislim, sa softpedie. Ne zahteva instalaciju, otvoris, pogledas maticnu, pronadjes na netu koji je drajver za zvuk na toj maticnoj, i skines taj drajver ali vazno je da naglasis za windows 7. (ne moras preko maticne, mozda ti u everestu odma pise koja je zvucna kartica)
I ono sto je vazno, kada instaliras drajver, ponudice ti da restartujes komp, prvo proveri jel ima zvuka, ako ima nemoj restartovati, ako nema restartuj pa vidi sta se dogadja. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
i da uz sve to everest u mnogo slucajeva uopste i ne ocita plocu vec pise unknown model...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ili ako nemozes skini device doctor ili neku drugi driver skener (device doctor ti je besplatan) pa s njime skeniraj komp i trebalo bi da nadje drajvere koji ti trebaju... PoZZZ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Čudan problem sa zvukom (Creative X-FI Titanium i Logitech Z506) | cur3 | Zvuk na računaru | 7 | 28.1.2012 21:40 |
Problem sa zvukom. | radulence84 | Kvarovi | 0 | 5.10.2011 10:36 |
problem sa zvukom | pantelicdragan | Kvarovi | 1 | 12.7.2010 23:36 |
Problem sa instalacijom windows xp i windows 7! | ledu11 | Kvarovi | 12 | 12.4.2010 23:42 |
Problem sa zvukom - Windows - | markovuc | Operativni sistemi | 0 | 6.3.2009 12:22 |