![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.9.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam grafičku karticu Ati Radeon HD5450 sa 512 MB memorije koja podržava HDMI i DVI ulaze.Već duže vreme planiram da prebacim video kasete iz VHS u DIVX,ali mi glavobulju zadaje način na koji da spojim video sa računarom.Znam da DVI omogućava i digitalni i analogni ulaz,ali moj video rekorder ima composite izlaz.Video sam na Internetu da postoje adapteri koji transformišu composite izlaz u DVI ulaz pa me zanima da li mi se isplati kupovati takav adapter ili je možda isplativije jednostavno kupiti TV karticu.Hvala unapred svima na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko ja znam, ima DVI i HDMI izlaze, ne ulaze. Tebi treba ulaz, najjednostavnije bi bilo kupiti neku TV kartu, ali preporučiće već neko najbolje rešenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dilema :) | pedja_ns | ŠDK - Osnovne komponente | 11 | 29.7.2012 21:19 |
Dilema oko bezbednosti mp3 uredjaja. | kefalo | Zvuk na računaru | 23 | 20.2.2012 16:50 |
Mnogo dilema i neznanja u vezi s konfiguracijom... zarđ'o sam... :) | maniyac | ŠDK - Osnovne komponente | 129 | 7.6.2010 2:29 |
Vista sp1 dilema. | ivanza | Operativni sistemi | 0 | 31.3.2008 0:05 |
dilema oko overklokovanja!?! | Jojzi | Overklok | 8 | 1.2.2006 17:34 |