![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | |||||
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
Najavljen novi nastavak Farming Simulatora.
Novosti su: - variranje cena žitarica tako da se može strateški odlučivati da bi se više zaradilo - 3 nove vrste životinja: kokoške, ovce i krave - 2 nova stanja useva: suša i propalo - postavljanje zgrada i objekata na željeno mesto - dinamički teren - multiplayer može da se igra u LAN-u ili na internetu ... Citat:
Citat:
p.s. Tema o prethodniku: Farming Simulator 2011 http://www.sk.co.rs/forum/showthread.php?t=62648 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Veteran
|
![]()
novi trejler sa mašinama:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Veteran
|
![]()
Trejler koji pokazuje nove stvari u verziji za 2013-u. Izgleda jako dobro
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]() Poslednja ispravka: Bujosh (27.10.2012 u 14:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 474 puta na 166 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku BlackArrow na korisnoj poruci: | ||
crna_strela (30.10.2012) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Igra je izašla pre neki dan!
Iskreno očekivao sam mnogo više... Fizike nema, traktori i dalje imaju jednu brzinu, čak je i najveći "bag" u prethodnoj igri ostao- 2WD traktori šlajfaju na sva četiri točka, dok kombajn i dalje žanje pola metra ispred "kose" ![]() Ali ajd ima i dobrih strana. Njivu moraš prvo da kupiš da bi je obrađivao; Čak možete kupovati i razne objekte na mapi (garaže, kuće...) Mašina i traktora ima stvarno puno! Stanje useva, postavljanje objekata i nove životinje već znate. Sve u svemu nije loše, ko je voleo FS 2011, voleće i 2012 zasigurno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
igra li ko u MP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 2.7.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Gde se prodaju proizvodi od krava i ovaCA, tj gde se prodaje mleko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
pa od krava imas mleko i to dolazi kamion sa cisternom 2x dnevno i nosi a tebi kesh, a vunu od ovaca prodajes u Spinery ili ti od mlina pa sledeci objekat (pratis reku a ne predjes preko mosta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
kako sam dokon skidam upravo ovo, moram da se oprobam, 2011 me smorila jer je retardirano da mozes da udjes u svaku njivu i radis sta hoces
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
^ Nije ni ovde bolje.
![]() Evo ja sam je bas sad instalirao opet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
meni se svidja, bolja je od 2011 prilicno, u 2011 ima samo deutz fahr...
da te pitam, tebe i ostale, jel mogu staklenik/plastenik (greenhouse) da podjubrim necim drugim ili samo kravljom balegom? ![]() necu njive ni da obradjujem, 2.000 kokoski i jednog pevca vrednog ![]() ![]() ![]() p.s igra smorila, prodao sam sve sto sam imao i stavio mnogoooo kosnica i od meda dnevno zaradjujem preko milion € hahahaha kako je nerealna igra, ovako je dobro uradjena Poslednja ispravka: Borko Motorko (24.2.2013 u 23:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
ekstra zarazno, sa gomilom modova igra je u ovom trenutku duplo bolja nego kada se pojavila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Jel ima neko da igra multiplayer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
Član od: 14.12.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li se mogu smanjiti cijene mašina?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
nemaš potrebe za tim. u početku se možda čini sporo ali kada počneš da radiš 3-4 njive vrlo brzo se zarađuje.
Najjednostavniji način, za brzu zaradu je da dodaš sebi lovu u save game file-u preko nekog editora. Ili skini neke modovane mašine, većina ima nerealno niske cene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 52 puta na 44 poruka
|
![]()
Upravo skidam, nikad nisam igrao farming simulator. Pre nego sto pocnem, da li mi preporucujete neki mod/patch za ugodniju igru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
prvo odigraj jednu partiju na normal. Uključi misije i kosi travu. Za par dana ćeš zaraditi gomile para na tim misijima. Tu partiju iskoristi da naučiš sve radnje i isprobaš svu mašineriju kako bi skontao šta se kako radi.
Kada naučiš osnove posle toga igraš na hard i polako skidaš modovane traktore i ostalu mehanizaciju (po potrebi). Ja lično preporučujem vojvodina mapu. Naši ljudi je pravili i prilično je ok, samo nije za početnike nego mora dobro da se poznaje igra. U tom modu postoje i dodatne kulture i životinje koje mogu da se uzgajaju/drže. Na YT ima gomila tutorijala tako da gde god zapnete možete lako da vidite gde grešite. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku director na korisnoj poruci: | ||
Mare! (16.12.2013) |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 52 puta na 44 poruka
|
![]()
U paketu sam vec dobio neke modove (uglavnom masinerija), prvi put kad sam usao pogubio sam se, velika farma a ja ne znam odakle da krenem...
Onda sam nasao govornicu, skapirao malo stvari i pogledao one tutorijale. Imam neki utisak posle ovih 15min da je fokus na masinama i samoj obradi a ne na menadzmentu budzeta, taktiziranju zarad veceg prinosa. Uvek mi je u simulacijama bila zanimljivija organizacija para, a ovde bas ima uslova za razgranatu trgovinu, raznih kultura masina :-) Iz tvoje price vidim da ima dosta sadrzaja, ne znam valjda sam ocekivao drugaciji interfejs. Neki veliki meni sa svim detaljima...itd. Ako ima greski, jbg kucam sa fona. Poslednja ispravka: Mare! (16.12.2013 u 23:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.649
Zahvaljeno 11.179 puta na 7.148 poruka
|
![]()
Greški nema, al` ima grešaka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
BuckyBGD (16.4.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
farama, poljoprivreda, poljoprivredne mašine, ratarstvo, traktori |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Farming Simulator 2011 | Stranger2 | Simulacije vožnje | 69 | 13.7.2013 1:46 |
Farming Simulator 2009 | JJ92 | Simulacije vožnje | 20 | 10.5.2011 16:15 |
Farming, Prodaja - virtualna i stvarna | Lord Elendil | Mrežne igre | 19 | 26.10.2006 12:28 |
2/2006 "Kineski farming" | oluja | „Ja, igrač!” | 65 | 8.7.2006 13:40 |