![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.1.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
pozzz svima, nov sam na forumu...radim dosta projekat i imam par problema..
prvo, kako da niz brojeva iz worda kopiram u caption labela koji ima hiljadu brojeva da mi ti brojevi idu u vise horizontalnih redova a ne samo u jedan. drugo, ovako sam zamislio stvar: u labelu da stavim brojeve, a pored dva checkboxa..e sad, da kad se jedan od ta dva checkboxa stiklira, program predje na sledecu stranu i da to stikliranje zapamti..i tako na deset strana..i onda na kraju, u editu da izadje zbir svih prvih brojeva gde je prvi checkbox stikliran...e sad, da li je ovo sto sam zamislio moguce, posto mi neki kazu da jeste a neki da nije i ako nije sta trebam popraviti? svima puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 12.1.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 13 puta na 13 poruka
|
![]()
Moze, ali zasto ne bi koristio obican textualni dokument, vec word dokument?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da napravim Minecraft 1.4.5 server? | bekam123 | otpaTci | 0 | 3.12.2012 15:30 |
Kako da napravim internet radio? | Amel* | Audio softver | 12 | 18.8.2011 8:14 |
Kako da od Tp-link WiFi kartice napravim nesto nalik HotSpot-u?? | Dyca | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 24.7.2008 9:41 |
Kako da napravim predmet za GTA:SA? | Mil00rad | Grafički softver i radovi | 1 | 17.2.2007 18:59 |
Kako da napravim Image CD-a na HDD uz pomoc NERO-a? | oklagija | Aplikativni softver | 4 | 22.4.2006 21:47 |