![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Ne znam da li neko ima iskustva u ovom programu..uglavnom trebala bi mi pomoc...Ja imam file project...tj taj projektni fajl...Ali nikako u tom projektu ne mogu da najdem vrednost koju trebam da promenim.. A ako odem debbug...Ja tu vrednost nadjem u prozoru "Locals" ali tu ona naravno ne moze da se pronadje...
Da li neko ima ideju kako bi mogao da pronadjem ovo???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
"Locals" su ti promenljive koje su trenutno dostupne iz dela programa koji se izvršava. Dok si u "design" modu (ne debug) otvori kôd, udari Ctrl+F i ukucaj ime promenljive koju treba da izmeniš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Okej...Nadjoh nekako to...xD..imam jos jedno pitanje..U vezi Visual FoxPro....
V.FP. koristi .DBF i .CDX fajlove kao baze pobadaka...Sada ukoliko ja obrisem sve iz .DBF program mi izbaci da se podatci ne slazu sa indexom...Predpostavljam da je to ovaj .cdx fajl..Sad...zna li neko kaako bi njega mogao ocistiti...tj otvoriti i obrisati podatke..posto to nisam uspeo da nadjem ? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft Visual FoxPro problem | MrMarin | Aplikativni softver | 2 | 1.7.2012 21:18 |
Visual C++ | Emix | Kvarovi | 1 | 19.6.2011 21:26 |
microsoft visual foxpro 6 help | augustin | Programiranje | 1 | 25.12.2007 9:39 |
Visual Basic 6.0 Tutorial | DobroslaV | Programiranje | 10 | 4.8.2007 14:05 |
Kako Visual FoxPro da salje string na COM port? | Branislav Gavric | Programiranje | 0 | 17.9.2006 20:49 |