![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Hoću da povežem TV sa PC-jem. Kao što sam i pre radio.
E problem je što više nemam nVidia MX400 (koja je bila extra u svoje vreme) nego sad imam neku Radeon od 1GB, koja nema s-video kao nNidia nego ima: VGA, HDMI i DVI. Tu nastaje problem. E sad našao sam ovaj kabal http://dx.com/p/vga-to-tv-rca-s-video-cable-10281 Možda će raditi preko njega, ali on ide iz VGA. A u VGA je uštekan monitor. Možda će raditi ako izključim monitor a prikačim TV, ali trebaće mi i monitor. Monitor je LED FULL HD, ali ima vga priključak. Možda ima da se kupi adapter da njega prikačim na HDMI port, a TV da prikačim na VGA port? Ili možda mogu onaj DVI da iskoristim, da na njega spojim tv? ![]() Negde sam čitao ![]() Ako neko može da pomogne, napiše neki predlog bio bih veoma zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 95 puta na 87 poruka
|
![]()
Имаш dvi to vga converter . Мислим да је то са хдми-им изводљиво али да конвертор много кошто око 200 долара.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Koje prikljucke imas na tv?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 101 puta na 95 poruka
|
![]()
Nemoguće je povezivanje. Dobro si pročitao, potreban ti je konvertor. A ako planiraš da kupiš takvo nešto, dodaj još 100e i kupi TV. Ne investicije takvog tipa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 4.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
A jel mogu da na dvi port utaknem dvi to vga converter, pa iz njga da ide vga-to-tv-rca-s-video-cable, i u njega utaknem moj s-video kabl na koji je povezan sa tv-om?
Da li će raditi tako? Ili mora i taj konvertor da prođe između? I inače gde ima da se kupi kod nas i kako tačno izgleda kovertor? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje Smart TV-a sa ruterom | GameFREAK | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 1.11.2012 9:20 |
Povezivanje kamere sa kompjuterom | atlantis21 | Foto i audio/video | 1 | 31.10.2012 10:05 |
Povezivanje štampača sa računarom - Kodak ESP C110 | Miki2 | Ostale komponente | 0 | 16.10.2012 10:22 |
povezivanje sa kompjuterom | Iwan88 | Aparati i oprema | 5 | 14.5.2006 21:36 |
Povezivanje sa kompjuterom preko IC-a | shobra | Aparati i oprema | 3 | 24.4.2006 0:40 |