![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.3.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cao svima
Ja sam nova na vasem forumu i mozda nisam otvorila temu na pravom mjestu ali molim vas za pomoc Moja kolegica me zamolila da joj pomognem oko kompjutera,kaze da je nesto cackala po njemu i da joj se otvorio neki prozorcic sa pitanjem da i ne,ona je stisnula da i komp se resetovao ali vise nema nicega,crn ekran,dali je moguce da je sve obrisala pa i bios molim vas za pomoc ako je ikako moguce da se komp ozivi,svi savjeti su dobrodosli i unaprijed vam se zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 12.3.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi hitno mi je ako neko zna molim da se javi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Dobrodošla na forum. Kako si ti opisala šta se izdešavalo sa kompjuterom, nema šanse da ti bilo ko puno pomogne, osim da nagađa. Niti je navedena koja konfiguracija je u pitanju, niti koji operativni sistem, niti bilo šta drugo. Najpametnija vrijanta bi bilo da ga koleginica lepo odnese u servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Molim pomoc - Formatiran hard disk- izgubljeni podaci | theseus | Nosači podataka | 11 | 3.1.2010 2:37 |
Problem oko zvuka molim vas pomoc hitno! | dzoni!Firma! | Kvarovi | 2 | 13.11.2009 22:42 |
Sta mislite o ovoj konfiguraciji? Molim pomoc! | stefanopulos | Šta da kupim? | 25 | 2.11.2009 23:55 |
Megaupload premium nalog, gde ima...? | jovche | Internet tehnologije | 31 | 10.4.2009 13:51 |
molim pomoc - nestabilnost sistema | severijan | Kvarovi | 10 | 5.12.2005 0:03 |