![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 1.493 puta na 1.032 poruka
|
![]()
Blizzard upravo najavio novu igru na PAX East. Beta izlazi na leto, igra do kraja godine. U pitanju je CCG - collectible card game. Lično mi se sviđa, ali sam skeptičan što je u pitanju F2P. Rekli su da će se booster packovi moći kupiti ili zaraditi u igri, svaki će sadržati 5 karata i pomenuta je cena od 1$, mada to nije sigurno. Glavno pitanje je koliko će vremena trebati za grinding.
![]() Hearthstone - WoW TCG Game Announced Sign up for beta Poslednja ispravka: M.C. (22.3.2013 u 16:52) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.653
Zahvaljeno 11.184 puta na 7.153 poruka
|
![]()
Tipično za Blizzard. Kažu najavićemo potpuno novu igru, neće biti nastavak kao do sad, bla, bla, bla... I ono spin-off
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo ne izgleda lose, moze da bude zabavno, ali slazem se sa DeCoy-em poceli su da smaraju. Samo jedno te isto vrte u krug, igre su im super ali dajte malo pokusajte nesto drugacije. Ghost je mogao da bude odlicna igra. Iako je to opet Starcraft, bar bi zaplovili u neke druge vode....ovako ga stvarno smorise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
Ah nisam video da je neko vec otvorio temu.
Ubedjen sam da ce igra biti fantasticna i da ce ostvariti veliki uspeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^ Iskreno se nadam, ja sam u onoj manjini koji nije razočaran što je Blizzard predstavio ovo umesto ko zna čega što je masa očekivala.
Heartstone: Not the surprise we wanted, but one we may just love anyway |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Closed beta je aktivna. Za sada nije omogucena za EU region, ali kapiram da ce uskoro.
Na Battle.net-u su otvorene prijave za closed betu. Igra izgleda poprilicno fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 13.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]()
Ако неко игра бету, ја сам
Gavrilo#1708 направили су посебне привремене US налоге док не пусте EU поз ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Ako neko ima vishak key !! nek salje na pm!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 19.8.2011.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Jel ima neko visak key?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
takodje se javljam
![]() Dao bih neke steam igre za uzvrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 13.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]()
Не дају кључ већ означе налог за бету (привременим us налгом), можда ће касније да разбацују кључеве
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
dele se i kljucevi na raznim nagradnim igrama, fan sajtovi, reddit itd...
Treba imati srece pa doci do nekog. A kad puste betu i u Eu, onda ce nas izvlaiciti po akauntovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
I sta kazete za igru?
Nisam probao, ali ono sto sam video graficki je dosta fino uradjena, medjutim po kompleksnosti i nije bas toliko. Duel of champions deluje dosta strateski kompleksnija od Heartstone-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja obicno ne ocenjujem igre pre nego probam, ali meni je ovo u najmanju ruku izgleda ridiculous ja ne znam dal da se smejem il sta, ali ovo je podsmevanje bas zato sto dele warcraft u nazivu, mislim warcraft je bio rts, pa su napravili mmo od njega, ali yugio style sada no thanks ovo je otislo predaleko.
![]() Kada sam otvorio temu bilo je ovo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da gresim, ali karte i warcraft u kombinaciji mi ne deluju fun... Poslednja ispravka: sale94 (21.8.2013 u 23:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 20.4.2013.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 173 puta na 157 poruka
|
![]()
Za to yugio style si totalno u pravu,godinama cekam WC4 i necu ga se nacekati...Godbye Warcraft
![]() Ono najsmesnije mi je sto su i WoW ukvarili vremenom (pandaria je bio odlican u odnosu na Cata),a sad su napravili ovaj jugio djavo.Nema veze,igracu ga ipak ako se uzelim karata (ili bolje da igram tablic sa bratom,da izadjem iz sveta PC-jeva). |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DiNDiNBrE na korisnoj poruci: | ||
sale94 (21.8.2013) |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za mene je najveca zabava u WC3 bila pravlenje mapa, i onaj editor gde sam pravio masovne armije i dirigovao njima, a fazon kako je moglo skoro unlimited, mogli smo da se podelimo nas par pa je svako imao svoju custom armiju i tu je bio clash.
Ili cak pustim dve svoje armije da se kolju, recimo Archimond posto je OP, na njega pustim pola armije da ga ugazi, a onda u zadnji cas ga pustim da uzvrati i rezultat everybody died. ![]() To je bila zabava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Hehe,ja godinama nisam mogao da pravim mape jer sam imao neku budjavu verziju,kasnije sam ga update-ovao kad sam uveo net i pravio extra mape,isto fora ogromna armija orkova i na celu: Thrall
![]() Zabavljali smo se,bese lepo...Y ja se takodje ponadao imenom Hearthstonea da se radi o nekom nastavku strategija,ali ispalo je kao neka neuspesna kopija jugio karata na koju se napaljuju fanboy likovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Warcraft world editor ti je bio jedan zasebni exe u folderu ako se secas, on je imao braon kockastu ikonicu, tu bi prvo pravio a onda isao na launch da testiras.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Imam ga jos u PC-ju
![]() ![]() ![]() Secam se kako smo cepali DOTA mape u igraonici,ali je bilo 3v3 jer nije imalo vise PC-jeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battle.net, blizzard, card game, hearthstone, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Hearthstone: Heroes of Warcraft | Psycho13 | otpaTci | 1 | 23.3.2013 16:34 |
Heroes over Europe | DeCoy | Simulacije vožnje | 7 | 13.10.2010 20:52 |
Battlefield Heroes - online pucačina | dusski | Brbljaonica | 2 | 16.5.2010 14:08 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |