![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Hardware uskoro u beti
Citat:
Interview: Homeworld Dev Tells About New RTS, Hardware Spoiler za art:
|
||||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Isko na korisnoj poruci: | ||
Asmodeus (6.6.2013), The mighty Boo (26.5.2013) |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
kad sam video teaser pre neki dan najezio sam se, ali moram da priznam da sam bio zabrinut kad sam procitao na blackbird interactive sajtu da ce igrica da bude social rts ili tako nesto odmah sam pomislio facebook ili tako nesto jos mi je pao mrak na oci kad sam pomislio da postoji mogucnost da ce igrica da ide preko browsera, ali izgleda da su promenili na situ sad samo kaze f2p rts. Sve u svemu imam velika ocekivanja od njih posebno kad su tako naglasili da su kreatori homeworlda.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aelos03 na korisnoj poruci: | ||
Crveni (9.4.2013) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Evo da Podelim informacije i mojih strahova vise nema svaka im cast kako su brzo odgovorili kao da sam ih licno pitao
![]() New HARDWARE: SHIPBREAKERS interviews Dan Irish Hardware's Executive Producer and ex-homeworld 2 Producer has been talking to gaming websites about there upcoming game. Here are Kotaku website and on Polygon website. http://tinyurl.com/Kotakuhardwareinterview http://tinyurl.com/polygonhardwareinterview Keypoints from interview - Major gameplay reveal coming "shortly" expected in june - Hardware IS Free-To-Play - Hardware is NOT a Facebook game. - Hardware is a stand-alone, that has a client-server architecture. - The social elements are clan support, leaderboards and in-game chat. - Hardware will bring a full 3D experience. - Blackbird have GRANDER plans with the IP than just a single f2p game. - Shipbreakers shares DNA from Homeworld but has no IP connection. - "Hardware to usher in the next era of RTS revolution" like homeworld did. - Hardware expected to arrive on both PC and MAC. - Closed beta to begin Q4 2013. Check out loads more Artwork for Hardware here: Album |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Aelos03 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Koliko vidim ne mogu da editujem poruke pa cu morati opet da postujem
![]() BBi je izbacio jos jedan teser u kome prikazuju baserunner vozilo, Kad god vidim nov video ja se odusevem pa nisam mogao da odolim a da ne podelim ovde. Hardware Shipbreakers Episode 2 - Baserunner - The Legend |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]()
**** sam se od srece kad sam video koliko podseca na HW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Видео. Добар је филмић. С обзиром какав буџет имају мени се баш допада. И цела та замисао око черупања напуштених бродова ми делује као нешто ново.
Годинама сам желео Хомворлд 3, али чисто сумњам да се доживљај кеца може поновити. Ово ми дође као да сам поново у истом свету, али у исто време и другачијем. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 896
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Sto se mene tice, bukvalno nista nisu pokazali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Član od: 10.2.2013.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 142 puta na 89 poruka
|
![]()
Nekako mi ovo vise lici lici na Supreme Commander nego na Homeworld... Pravi naslednik HW-a bi treba da bude svemirski RTS gde ce se kretanje i borba voditi u tri dimenzije a ovo je izgleda mnogo "klasicniji" RTS sto naravno ne znaci da ce igra biti losa. Grafika, izgled strateske mape i zoom funkcija definitivno vuku na SupComm (vise nego na HW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stil, gameplay, muzika sve bas podseca na Homeworld, ali od igre zbog koje sam kupio poslednji mineral na poslednjem asteroidu sat vremena posto sam zavrsio misiju nema nista.
Ako nista bar ce se pojaviti Homeworld na Stimu pa cu moci da kupim to malo parce gaming istorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ne znam kako ne vidis slicnost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka
|
![]() Citat:
Complex http://www.homeworld2complex.com/ Tu se moze videti kojim putem treba da idu oni koji zele nastavak... |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Zemunelo na korisnoj poruci: | ||
Gamer Z (31.5.2013), perablenta (31.5.2013) |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]()
Jooooj, sad sam odgledao taj trailer...
Stil kao iz HW serije. Toliko godina sam se nadao HW3. Nije HW3 ali... Umalo mi suza nije krenula. Kao da sam proživljavao HW ponovo ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku madsrdjan na korisnoj poruci: | ||
The mighty Boo (31.5.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
World’s First Intel Atom Platform with Hardware High-Definition Video Decoder Unveiled | Picard | Vesti | 0 | 11.3.2009 1:47 |