![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.4.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kupio sam novi kompjuter u gigatronu http://skr.rs/xsi i instalirao sam windows 8 koji je sasvim ok radio 2 dana i onda sam krenuo da radim full format D particije koja koja je bila od 1TB, ali nisam znao da to mnogo duze traje od Quick format i posle sat vremena mi se prekinulo formatiranje zbog neke greske. I ok je radio kompjuter posle toga, ali kada sam ga restartovao pokrenuo mi se startup repair i tu je zabo. Onda sam ubacio windows 7 (radio sam samo quick format i napravio nove particije) i opet se posle restarta pokrenuo startup repair i isto je zabo. pa sam pokrenuo xp i uradio full format, ali xp nije hteo da se podigne (mozda zato sto je bio izgreban disk). Kasnije sam pokusao da podignem windows 8 pa i 7, ali svaki put mi zabode na ekranu Setup is starting... Da li sam ja nesto zeznuo ili je hard sam po sebi los ? Hvala !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
treba da pogledas S.M.A.R.T vrednosti nekim programcetom i testiras disk sa hdtune, npr, ako mislis da je do njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
trebalo bi da radi ako obrišeš particije pa iz početka napraviš nove sa quick format i onda instaliraš win7..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 24.4.2013.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Testirao sam sa Darik's boot and nuke i HDD regeneratorom, ali hard nije reagovao. Odeno sam u servis i ni oni nisu mogli da ga ocitaju pa su mi ga zamenili. Hvala na odgovorima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Pozdrav, drugari.
U bedaku sam vec par nedelja. Naime, komp se u pocetku restartovao tek onako, po nekoliko puta zaredom. Nosen kod servisera, ali su ga kao testirali, gledali, kod njih je ok. Onda kako se to nastavilo, promenjeni su mu kablovi i za napajanje i za monitor, opet isto. Onda mu reinstaliran novi sistem, Windows XP system package 3. I nakon prvoeg restartovanja javlja poruku gde je pozadina plava, slova su bele boje, a poruka kaze da sistem treba pokrenuti iz boot opcije. Kaze da instalacija koja je bila pokrenuta nije privedena kraju, i trazi da se reinstalira opet. I jednostavno nece sistem da podigne. Vie mi je muka od nazovi servisera koji po ovome ne umeju nista da urade sem da reinstaliraju sistem. Sta da radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Nađi neki bolji/kvalitetniji servis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 106 puta na 92 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
ja bih obrisao particije pa iz početka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
moze da bude problem i u RAM-u ili necem trecem. ja bi probao prvo sa nekim LiveCD-om i proverio S.M.A.R.T
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
formatiranje, hard disk, nov, setup is starting, startup repair |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Hard diskom | tuborg | Kvarovi | 7 | 27.2.2012 18:10 |
Problemi sa eksternim hard diskom | DJOXXXA | Nosači podataka | 1 | 12.10.2011 23:08 |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Problem sa novim kompom | Dejan Mijajlovic | Kvarovi | 3 | 19.3.2010 13:19 |
Užasno iritirajući problem sa hard diskom | znemanja | Nosači podataka | 10 | 21.8.2009 15:50 |