![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ako bas iskljucivo hoces u windows-u mogu da ti preporucim nesto ovako:http://phonegap.com/ (ali mislim da za publishovanje ce ti svejedno trebati Mac)
Ne mogu da ti preporucim da probas sa 'hakovanim' verzijama mac OSa koje mogu da se instaliraju na non-apple masinama (na drugoj particiji ili na vmWare-u), jer nije u skladu sa politikom foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 18.7.2012.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 14 puta na 8 poruka
|
![]()
Možeš da probaš i sa Haxe+NME ili Unity3D.
Haxe+NME(http://nme.io) ti je framework sličan Flashu koji može da se kompajlira nativno i za desktop i za mobilne platforme, a za Unity3D verovatno već znaš. Pošto su to crossplatform alati, možeš u Windowsu da radiš razvoj i da posle samo builduješ za iOS na nekom Mac OS X-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislio sam da li se u Windowsu moze nativno iskompajlirati igra za iOS.
Vec sam poceo Stencyl da ucim, pa cu kada zavrsim igru poslati kolegi sa Mac-om tu igru, pa da mi je on prevede u IPA aplikaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.378
Zahvaljeno 3.322 puta na 2.296 poruka
|
![]()
Koliko ja znam - ne postoji način da kompajliraš igru bez Meka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Podesavanje mikrofona na windowsu XP/WIN7 | Night Shade | Zvuk na računaru | 6 | 6.8.2015 18:52 |
Apple iPhone | alesandro | Aparati i oprema | 231 | 21.1.2010 22:18 |
iPhone 3G | TypeR | Aparati i oprema | 38 | 26.6.2008 19:35 |
Pravljenje 2D igara, probao C# + SDL Sporo.... | hcusto | Pravljenje igara | 5 | 11.3.2007 11:47 |
program za pravljenje 3d igara!!! | Strahinja011 | Pravljenje igara | 8 | 4.2.2007 3:24 |