![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
E ovako imam Samsung Ace 2,to je moj prvi android,vidim da ima nekih raznih update a.Ja sam na pripejd kartici,jos nemam nameru da predjem na postpejd.Kako da iskljucim sva konektovanja,da mi ne skida kredit,ja bih se samo konektovao preko wi fi,kada mi treba po potrebi neko azuriranje.I jos nesto kako da maknem onaj vidget o vremenu sa pocetnog ekrana,ne treba mi,dovoljan mi je samo sat.Ako moze neka instrukcija hvala vam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Ne znam koju verziju androida imas. Da iskljucis data network ides u settings>network>more>mobile networks, pa tu imas da ukljucis/iskljucis mrezu podataka i mrezu podataka u roamingu.
Mozes da ubacis i neki widget pa da jednim klikom to mozes da uradis da se ne cimas po menijima. Bilo koji widget mozes da sklonis sa desktopa tako sto drzis prst na njemu i pojavi se korpa gde ga prevuces. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Roaming Austrija nema mreze | blueagle91 | Provajderi mobilne telefonije - Telenor, Vip, MTS | 7 | 10.2.2013 1:59 |
[Android] Selektivno podesavanja prenosa podataka preko mobilne mreze | RaKuN_s_NeOnKoM | Programi za mobilne telefone | 1 | 12.7.2012 17:50 |
Pravljenje kucne mreze pomocu rutera! | Maric | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 29.12.2011 18:41 |
internet mreze | enferty | Internet usluge | 1 | 18.3.2009 15:29 |
2 aktivne lokalne mreze | AveM | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 31.12.2007 15:29 |