![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e sad zanima me neko ko je vec instalirao ovaj ups kako da ga osposobim za rad ....on je povezan preko USB-a to jest tako ga prepoznaje winpower software koji je dosao sa njim i tu je sve ok ...ali posto su nestanci struje cesti nikako da se startuje ...a neznam kako da ga podesim u windows-u posto u power options kad odem na ups neznam kako da prepoznam taj uredjaj.....jkel tamo od opcija za povezanost imam samo COM Port od 1- neznam ni ja kog broja ....a meni pise da je port USB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Tu foru sam video prilikom instaliranja nekih eksternih adaptera za ISDN. Nema razloga da ne bude i za tvoj uređaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Batali se ćorava posla sa tim kontrolnim programom jer realno gledajući ničemu ti ne služi osim da pogledaš približnu vrednost odstupanja napona u mreži.
Problem koji se tebi javlja je verovao ili ne veoma često posledica ludovanja firewall-a. Primera radi i ja imam Mustek od 800VA u USB varijanti i skoro sam se dva dana pitao zbog čega ne mogu uopšte da ga "vidim" prilikom instalacije. Kada se pokrene taj njegov program za regulaciju koji sam instalirao na silu otvori se jedno prozorče i tu stane. Fora je u tome da mi je Zone Alaram nešto od komponenti koje su njemu prekopotrebne blokirao a pošto ZA ima "True Vector Service" kao pozadinski proces nije bilo načina da nateram to da radim osim reinstalacije firewall-a. Fala bogu pa sam prešao na Outpost ![]() Inače, možda grešim ali koliko ja znam Windows-ov "Power options" prepoznaje samo APC uređaje. kažem, nemoj ovo da shvatiš kao proverenu informaciju ali ja sam do sada bar imao takva iskustva. Znači, ako ti tak program nije neophodan (iz nekog razloga) onda stvarno ne vidim razlog da ga instaliraš. Meni UPS već skoro više od godinu dana odlično obavlja primarnu funkciju za koju je namenjen - zaštita od gluposti koje dolaze iz mreže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Jednostavno WinPower je očajno parče sotvera zbog čega ga uopšte nije lako preporučiti za instalaciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Djordje81 (12.10.2006 u 22:50) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ma meni taj program uopste nije bitan ono sto mi je bitno je da se UPS ukljuci kad je nestanak struje ...i to je sve ...e sad ako moze pomoc oko toga ....tj kako ja njega da sredim da radi ono sto treba a da je program shit teshki sam skontao otprilike 5 min posle instalacije...sto se tice firewalla imam Bitdefender koji ima i fiorewall provericu sta blockira ...ako treba skinuca ga sa masine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj da kompletno deinstaliraš firewall pa da onda instaliraš WinPower. Naravno posle svega toga instaliraj ponovo firewall jer tada uglavnom ne pravi problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Instalacija zvuka Adi ad1986a - Salckware 10.2 - pomoc | Apprentice | Slobodni softver | 0 | 25.9.2006 12:34 |
Pomoc Office | puding | Operativni sistemi | 7 | 26.1.2006 17:39 |
pomoc office! | djura.net | Aplikativni softver | 10 | 12.12.2005 22:42 |