![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]()
Recimo, kada treba da se tenk dopuni granatama, cim pridjem kamionu sa istim i pokaze se onaj prozor sa inventarom, izadje poruka " SLOW MOTION " i svi se pokreti u igrici uspore da moram da je prekinem i ponovo pokrenem da bi radila kako treba, ali samo do sledece dopune naoruzanja. Zna li neko sta je problem ?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 17.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 28 puta na 23 poruka
|
![]()
imao sam nekako slican problem u SOLDIERS-ima,
konkretno: ako je ukljucena opcija slow emotion pri razmeni inventara igra bi nastavila da radi u slow emotionu i kad zatvorim inventar.... ja sam iskljucio u OPTIONS opciju slow emotion - kad je razmena inventara i problem se vise nije javljao ![]() sad tvoj problem je mozda to a mozda opet..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]()
Upravo tako. Sad se, do duse, ta opcija drukcije zove, ali problem je resen.
Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ne treba nista ukljucivati i skljucivati, nego treba pritisnuti backspace tipku i postaviti na 3 (normal)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zanimljiv problem Paljenja | risiko | Kvarovi | 7 | 12.2.2007 1:46 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |
U cemu je problem??? (boot racunara...) | Dovla84 | Kvarovi | 10 | 31.3.2006 12:14 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |