![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.6.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam jedini korisnik računara, legalan windows,lično sam ga instalirala, samo par poslovnih programa na njemu - sql i to... nbtno. Samo sam želela da promenim IP adresu. Usla sam u control panel i u network connections ikonica za konekciju nije bila tu, a ima interneta.
I kad sam želela da vidim da li mi je sve u redu sa mrežnom karticom, ušla da proverim My computer/manage meni se ne vidi ni jedan drajver ništa, ništa, ništa... prazan pozor, blanko... tako da sad ni ne vidim ništa od drajvera niti išta drugo mogu da proverim. Jel poznato ovo nekom??? Nema šta nisam pokušala... help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
uradi prvo windows update, skeniraj viruse, pa ako se niko ne javi sa pametnijim rešenjem reinstaliraj windows..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 19.1.2013.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 46 puta na 46 poruka
|
![]()
U Microsoft podršci kažu da je moguć uzrok ovog problema u Plug and Play servisu. Ako već ovo nisi pokušala, pogledaj na ovom linku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Izvini ali tako nesto nije moguce, jednst koji god win da imas pola drivera ce biti samo inst, a i ono sto nije stojace zuti upitnik ili uzvicnik, mozda nisi kliknula da otvori da kazem listing komponenti ako je komp npr marina pc kliknes i ono izlista nizbrdo sve...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]()
Moguće je, nedavno sam imao računar na servisu sa istim problemom. Pomenuti PnP servis u sprezi sa još nekoliko međuzavisnosti uzrokuje ovakvo ponašanje.
Našao sam na netu .bat skriptu koja resetuje service na default vrednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Oke, moja greska,stv prvi put cujem za ovako nesto, ali uvek moze da se nauci nesto novo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 19.6.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Joj, ljudi moji sve sam to probala... samo mi nije jasno kako se to desilo. Nisam od onih koji kažu "ništa nisam dirao", a 300 stvari izmenjeno, ali ja zaista ništa nisam dirala.
![]() Hvala svima u svakom slučaju, videću već možda mi iskrsne neka ideja iz malog mozga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
device manager, ip adresa, manager |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ubuntu 10.04 problem sa startom | Fantastic | Slobodni softver | 11 | 13.7.2010 19:06 |
TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device problem | hiperborean | Nosači podataka | 2 | 21.6.2010 21:27 |
Slackware problem | kvare_cg | Slobodni softver | 27 | 20.6.2009 23:27 |
Device Manager i zuti uzvicnik? | dzambo | Operativni sistemi | 4 | 6.1.2008 20:41 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |