![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Evo ovako:
U "Mrežne veze tamo gde mi je wireless network connection mi piše u statusu "ACQUIRING NETWORK ADDRESS", a evo i screenshoot kako mi je neispravna IP adress, ipak ja lepo surfujem. Nisam baŠ siguran da li je zbog firewalla, ne bi trebalo jer sam gasio firewall i opet isto ![]() Znači meni ne pravi problem, ali opet ne volim da komp nešto non-stop pokušava. Neke ideje ili savet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
da li to vjecno traje ili prestane nakon nekog vremena?
meni se ponekad desi, ali nestane nakon 5 minuta vezano je za servise, jesi li tamo ista cackao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Hvala na brzim odgovorima!
![]() Videću kasnije malo oko tih servisa, to zahteva malo vremena. U svakom slučaju javiću se sa rezultatima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Thank you, thank you, thank you
Znaći bio je odgovoran DHCP Client Servoce - Manages network configuration by registering and updating IP addresses and DNS names. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 15.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 73 puta na 66 poruka
|
![]()
znas kako meni se desavalo da mi komp zabrlja i nikako nece da pokupi IP adresu od modema (samo sto kod mene kaze "invalid IP adress" (srpski winj BLJAK)
elem resetujem komp i proradi, eventualno resetujem modm ali ja nisam na wireless nego na kablu jbg :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Acquiring license za WMA | Cheguevara | Aplikativni softver | 6 | 5.9.2006 21:49 |
TV Karta - Access violation at address... | ForceWare | Kvarovi | 14 | 31.7.2006 14:32 |