![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.9.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima ima jako velik problem sa laptopom to jest internetom na njemu. Skoro sam uzeo laptop marke HP model 15g000sm,podigao operativni sistem win7 64-bit, preuzeo sve pratece drajvera sa sajta proizvodjaca,problem jer sledece vrste drajver za wifi adapter je instaliran i laptop prepoznaje mrezu i to vise njih i pise da je signal odlican svih 5 crtica imam,ali kad ukljucim mozilu ili chrome kao da koristim dial-up jako je spor,probao sam vise verzija i mozile i hroma,probao sam da abdejtujem drivere pise mi da su mi drajveri zadnje verzije.Skenirao sam laptop avastom, virusa nema,nema ih sigurno jer na racunaru bukvalno nema nista osim drajvera i nekih osnovnih programa, do interneta nije,stavim drugi laptop marke compaq pored ovog ,izmerim brzinu pise mi 8 mb/s, izmerim na HP-u tu istu mrezu jedva naguram 1mb/s.
Da napomenem da je drajver za wifi adapter: Qualcomm Atheros QCA9000 Series Wireless LAN Driver. Molim za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 21.6.2009.
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Isti problem sam i ja imao,kupio dotični laptop klincu instalirao Win7 64 i indetičan problem sa WI-FI. Sve sam pokušavao probao nekoliko verzija drajvera,i tada na nekom od stranih foruma pročitam da je jedini rešenje instalacija Win 8.1 , tako da sam ponovo odradio komplet instalaciju Win 8.1 i problem je nestao,sve radi kao podmazano,tako da i tebi to savetujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Jesi imao instalacioni disk win 8.1 ili si skinuo sa neta? I dali si imao problem prilikom prve instalacije windowsa jer meni nije hteo da prihvati instalaciju ni na jednu particiju pise kao da je particija UEFI i da na nju ne moze biti instaliran operativni sistem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.4.2009.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Moras da iskljucis u BIOS-u UEFI. Napravi butabilnu flesku pomocu RUFUS programa i probaj ponovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Problem resen,instalacija OS win 8.1 je resila sve muke,sve je drajvere skinuo sa sajta proiyvodjaca i sve radi beprekorno jedinop sto je malo cudna ova osmica za rayliku od sedmice a kamoli xp-a,al dobro idemo u korak sa vremenom pa cemo je nauciti.
![]() Hvala svima i pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa internetom | acapetrovic | Kvarovi | 29 | 25.1.2013 1:55 |
Problem sa internetom | Petar32 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 26.12.2012 23:43 |
Čudan problem sa bežičnim internetom | grim | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 20.11.2012 14:48 |
Problem sa SBB internetom | anarchy | Kvarovi | 2 | 21.5.2011 21:07 |
Cudan problem sa Internetom | nikornla | Kvarovi | 1 | 22.5.2006 9:41 |