Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.1.2015, 23:36   #1
tiho86
Veteran

Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 359
Zahvaljeno 230 puta na 140 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku tiho86
Određen forumom Wrc 5

Najavljen i novi WRC..
Bigben Interactive, videogame publisher and distributor, and Kylotonn Games, French racing game developer, are proud to announce WRC 5, the official 2015 videogame of the FIA World Rally Championship (WRC), which is scheduled for release in Autumn 2015 on current and previous generation consoles as well as for PC. The WRC game series is taking a new shift with the introduction of Kylotonn and will benefit from new development tools and experienced European developers and many surprises are planned for fans in the game.
"We are very proud and excited to work on a title dedicated to one of the most challenging and spectacular forms of motor sport," says Diego Sartori, Creative Director at Kylotonn Games.
"Our team of racing enthusiasts is developing new technical tools to offer a true rally simulator from scratch. Players and rally fans will rediscover rally games with brand new stages, new game modes and all the official 2015 liveries," explains Alain Jarniou, Game Director at Kylotonn Games.
Bigben Interactive is also proud to introduce Sébastien Chardonnet as one of the game's Ambassadors. Sébastien is the 2013 FIA WRC 3 champion who is graduating to the top level of WRC in 2015 in Monte Carlo - after a first attempt in 2012 in France. He has been involved with the concept and planning for WRC 5 since early on in the project.
"It's exciting to help Kylotonn to make the best WRC game ever seen. Combining my driver and gamer experience with their technical point of view is something interesting when you are trying to do the most realistic game possible," declares Chardonnet.
The FIA World Rally Championship (WRC) pits drivers and production-based cars against some of the toughest and most varied conditions on the planet. In 2015, the roads on this epic motorsport adventure are spread across 14 countries, with 13 rallies on everything from snow packed forest tracks to rock-strewn mountain passes.
Teaser trailer je
https://www.youtube.com/watch?v=aSOxuA_OESo
Ja i dalje ne znam normalno da postavim YT klip
tiho86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci:
real022 (22.1.2015)
Stara 23.1.2015, 0:17   #2
Љуша
Deo inventara foruma

Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 658
Zahvaljeno 1.062 puta na 832 poruka
Određen forumom Re: Wrc 5

Нисам ни тројку прешао. Четворку ни пипнуо. А већ петица. Мораће дебело да се потруде да ме задрже да играм.
Љуша je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.1.2015, 10:18   #3
jovaš
Veteran

Član od: 23.9.2013.
Zahvalnice: 127
Zahvaljeno 96 puta na 80 poruka

Pa ne radi više Milestone studios WRC?
Čim ga ne radi više Evolution Studios, nema tu ljeba.
I čim ga rade za last gen konzole.
Tako mi se igra neki dobar reli na PC-ju.
jovaš je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.1.2015, 11:02   #4
Magistar
Član

Član od: 11.6.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 48 puta na 36 poruka

Po ovome sto se moze videti, kao da gledam Milestone-ov WRC sa istom grafikom. Daj Boze da to lici na nesto, godinama nije vidjen dobar rally osim Richarda, ali to nije WRC.
Magistar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.5.2015, 22:29   #5
tiho86
Veteran

Određen forumom first Developer Diary

https://www.youtube.com/watch?v=wViqWA55X5k
Stara 7.6.2015, 10:47   #6
wario
Veteran

Član od: 17.4.2009.
Zahvalnice: 123
Zahvaljeno 28 puta na 26 poruka

Jel neko igra WRC4? Koje vam je najbrze vreme u Monte-Karlu na zadnjoj etapi?
wario je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.6.2015, 15:17   #7
tiho86
Veteran

Određen forumom Gameplay E3 2015

https://www.youtube.com/watch?v=9jRF9qb7b44
Stara 19.7.2015, 14:31   #8
tiho86
Veteran

Određen forumom Re: Gameplay E3 2015

https://www.youtube.com/watch?v=Ydxqd6iErJo
Stara 10.10.2015, 3:49   #9
planetm
Banned

Član od: 23.6.2010.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 95 puta na 73 poruka

Izaslo velicina 17.1 gb
planetm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.10.2015, 12:24   #10
rick_fox
Član

Član od: 12.6.2011.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 58 puta na 58 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku rick_fox Slanje poruke preko Skypea korisniku rick_fox

Probao igricu juce. Kamera ocajna, nikad ovi nece znati da naprave igricu. Ipak je Dirt tata za rally igre iako ni on nije perfektan ali na zalost nema nikakvu ali apsolutno nikakvu konkurenciju
rick_fox je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.10.2015, 14:07   #11
FlaSHBacK
Član

Član od: 24.9.2007.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku FlaSHBacK

Citat:
rick_fox kaže: Pregled poruke
Probao igricu juce. Kamera ocajna, nikad ovi nece znati da naprave igricu. Ipak je Dirt tata za rally igre iako ni on nije perfektan ali na zalost nema nikakvu ali apsolutno nikakvu konkurenciju
Slazem se, mogu sam dodati jos da osecaj brzine skoro da ne postoji..dok vozis 120km na sat imas osecaj kao da "juris" 30. Suvozac mi je u vise navrata sugerisao da sam udario u neku prepreku i jaukao od bola a pri tom da nisam zakacio nista na putu. Nedostatak muzicke pozadine u toku voznje je po meni veliki minus. Napominjem da je u pitanju narodna verzija.
FlaSHBacK je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.10.2015, 17:01   #12
Magistar
Član

Član od: 11.6.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 48 puta na 36 poruka

Takodje prob'o. Sto se mene tice, u odnosu na predhodne verzije od Milestone-a bolja igra. Cista arkada ali je fizika skroz ok. Takodje sve lepo licencirano, dosta staza koji nisu lose odradjene, moram priznati i da mi radi bolje nego sto sam ocekivao, slabiji mi racunar od preporucenih zahteva a igra radi sa svim podesavanjima na max u 60fps na gotovo svakoj mapi, desi se ponegde da malo opadne ali brzo se povrati. Zvuk je morao biti mnogo bolji ali sta je tu je. E sad, ono sto je najveca mana je to sto je podrska za volane apsolutno nikakva, nista ne radi, imam G27 i nema sanse da se namesti, navodno su rekli da ce to sto pre biti ispravljeno. Prosto neverovatno da danasnja voznja nema podrsku za volan. Sto se kamere tice, meni je ok, mada zaista deluje pomalo tupavo kad se igra iz treceg lica, ali kad se vozi iznutra, razlika neverovatno, deluje kao totalno druga igra. Sve u svemu, igra mi se svidja i nadam se da ce uskoro srediti podrsku za volane da mogu da igram k'o covek, a tada ce igra biti jos bolja i realnija. Evo imam i jedan snimak sto sam napravio pa k'o zeli nek' pogleda

https://www.youtube.com/watch?v=3QtCUl1OveU
Magistar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.10.2015, 21:30   #13
markos807
Starosedelac

Član od: 27.10.2009.
Zahvalnice: 1.463
Zahvaljeno 417 puta na 326 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku markos807

Probao i ja, ne znam sta bih rekao posto njihove ranije igre nisam igrao bas iz tog razloga (komentari clanova foruma) ali ovu sam nabacio na hard samo zato jer mi stize Logitech Driving Force GT pa cu na njemu da je isprobam, ako uopste bude radilo. Cini mi se kao zanimljiva zbog dobrih automobila i stejdzeva tako da cu je izvozati malo. Grafika je ok, a kao sto rece momak iznad mene, zvuk je katastrofa... tacno da pustis muziku i vozis samo da ne cujes to. Ipak je Dirt odlican u odnosu na ovo.
markos807 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.1.2016, 10:32   #14
MARE GSX R
Starosedelac

Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka

Probao i ja ovo, i sto se tice izgleda i grafickih detalja napredak nema sta u poredjenju sa predhodnim verzijama, ali tu se i zavrsava ono pozitivno, e sad ono negativno, fizika glupost cista, kao sto je neko pre vec napisao ides preko 130 km/h a izgleda kao 30 km/h, kocnica kao i da nemas, ide brze na kocnicu nego na gas, ponasanje na stazi je od prilike malo gore, neko yugo sa letnjim gumama na ledu, a trebalo bi da se voze licencirani automobili za reli koji su tjunirani i sredjivani za taj isti reli, ipak je wrc4 uzivanje voziti prema ovome iz kokpit moda....
MARE GSX R je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:12.