![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.5.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zanima me da li razlog ovako velikom padu "Link speed" moze biti los wireless adapter?
Link Speed 1mbs http://prntscr.com/6eto3i Link Speed 72mbs - sto je na svim ostalim racunarima i ponekada na mom http://prntscr.com/6p2cqp. Da li je potrebno da zamenim wireless adapter ili da li ima neko drugo resenje koje mogu pokusati? Najgore je sto taman kad pomislim da sam resio problem ono se opet vrati i ne mogu da utvrdim sta ne valja. Pokusavao sam da skinem drajvere sa njihovog sajta i da ih tako instaliram, nije uspelo, pokusao sam da restartujem ruter, nije uspelo, da samo izvucem adapter i vratim ga, isto nije uspelo. Adapter je D-Link DWA-127 Wireless N 150 USB Adapter. Hvala unapred.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 3.9.2010.
Zahvalnice: 10
|
![]()
Dobar dan svima. Imam problem sa povezianjem na wireless, ne mogu da se nakacim ni na jednu novu mrezu, samo na zapamćene.
Izbaci mi onaj klasican error da ne moze da se poveze i kada kliknem na troubleshoot problem izbaci mi sledece: An error occured while troubleshooting : a problem is preventing the troubleshooter from starting Package ID : Unknown Path : C:\Windows\diagnostics\system\networking Error code : 0x8E5E0247 Source : Engine User : Lenovo\Ultimate Context : Elevated Proverio sam drajver preko device manager-a i "up to date" je. Nisam nista instalirao ni apdejtovao u zadnje vreme. Ima li neko ideju sta bi moglo biti? Unapred zahvalan, Gojko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
možda je zaključana mreža
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 3.9.2010.
Zahvalnice: 10
|
![]()
Nije, sa telefonom se kacim bez problema.. Probao sam i wifi na faksu - ista stvar.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
To ti je bag do rutera slican onom limited connection, resetujes ruter i to je to il pitas komsiju da uradi to,eventualno probaj da promenis usb port za wireless adapter
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku C64freak na korisnoj poruci: | ||
gojkom (11.4.2017) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
d-link, link speed, wireless, wireless adapter |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa internetom | Ivan997 | Internet usluge | 22 | 14.10.2015 11:17 |
Problem sa internetom | dubljanin | Kvarovi | 4 | 31.12.2014 10:39 |
Problem sa instalacijom USB Wireless adaptera | Mr. Clutch | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 12.12.2014 22:52 |
problemi sa internetom | crossover | Slobodni softver | 0 | 8.9.2006 17:54 |