PHONE ZONE<>
022007<><>

Reporo

Komunikacija je u današnje vreme, kao što smo više puta ponovili, od izuzetne važnosti. Stoga je dobro imati jedno izbalansirano i ujednačeno rešenje koje će vam pomoći da sve stvari držite na jednom mestu, „pod jednim krovom”. Reporo je program koji bi trebalo da vam pomogne u ostvarivanju tog cilja.

U pitanju je softver koji vam omogućava da besplatno razmenjujete tekstualne poruke i fotografije kako unutar jedne mreže tako i među različitim zemljama, ali pored toga daje opciju razmene poruka i putem najpoznatijih instant mesidžing protokola kao što su MSN, Yahoo, AOL, ICQ, Google i mnogi drugi. Jedino što je potrebno jeste da u programu registrujete sve svoje naloge ili da ih ponovo prijavite, a „tabovan” izgled programa, to jest postojanje većeg broja prozora, omogućiće vam da u jednom trenutku budete povezani na više servera za brzu komunikaciju.

Razmena poruka u SMS režimu obavlja se kroz sam program, ali on importuje sve vaše kontakte iz liste, ukoliko vi to želite, tako da nije potrebno da iznova ubacujete željena imena i njihove brojeve telefona. Pored slanja tekstualnih poruka, na ovaj način možete razmenjivati i fotografije, takođe besplatno. U slučaju da niko od vaših prijatelja nije tu kako biste komunicirali, možete iskoristiti priliku i priključiti se sobama za čavrljanje, gde uvek, u skladu sa temom, postoji veliki broj zainteresovanih učesnika koji hoće da razmene poneku reč s vama. Možete tako pričati o automobilima, sportu, filmovima, ljubavi...

U svakom trenutku su vam dostupne i vesti iz zemlje i sveta, i to putem BBC servisa, a ako vam se u nekom trenutku učini da je ovo zaista puno informacija i da će vaš račun za telefon biti prilično uvećan, ne brinite se – Reporo mesečno ne troši više od 2 do 3 megabajta, čak i prilikom intenzivnog korišćenja, što je uz trenutnu cenu kilobajta GPRS-om kod domaćih provajdera između 100 i 150 dinara.

Reporo donosi još nekoliko opcija za sve svoje korisnike, ali nažalost samo za one koji žive na teritoriji Severne Amerike, a to je mogućnost kupovine artikala iz velikih lanaca kao što su Domino Pizza, lastminute.com, eBay i slični.

Sve u svemu, u pitanju je jedan zaokružen program koji omogućava svima da komuniciraju sa svojim bližnjima ili poslovnim partnerima. Bilo da vam je komunikacija važna zbog posla ili biste da se samo malo zabavite i opustite, ovaj softver ima sve što vam je potrebno za tako nešto.

Milan ĐUKIĆ

 
Reporo
Šta mislite o ovom tekstu?
Mobizines
scnR

Platforma:
Java
Veličina:
138 KB
Cena:
3 evra
Adresa:
www .reporo .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera