NA LICU MESTA<>
112019<><>

Wonderland AI Summit (najava)

U petak, 8. novembra 2019. godine, beogradski teatar „Madlenianum” će biti domaćin „Wonderland AI (Artificial Intelligence) Summit”, najvećeg događaja u jugoističnoj Evropi posvećenog veštačkoj inteligenciji. Tom prilikom će se u srpskoj prestonici okupiti svetski stručnjaci iz ove sfere, a najzvučnija imena stižu iz prestižnih kompanija, najvećih giganata 21. veka: Facebook, Google, eBay, Mercedes Benz, IBM Ventures, Hewlett-Packard, Sisense, SAP...

„Wonderland AI Summit” će okupiti preko 600 učesnika, skoro 20 govornika i veliki broj sjajnih izlaganja koja će još jednom pokazati koliko je veštačka inteligencija prisutna u proizvodima, uslugama i navikama koje primenjujemo na svakodnevnom nivou.

Učesnike očekuju tehnički i biznis orijentisani sadržaji, a u okviru programa će se naći i zvanična nVidia radionica. Program konferencije će okupiti inženjere, direktore, menadžere u IT industriji, kao i sve one koji imaju inovativan i moderan pristup poslovanju koje neizostavno uključuje primenu novih tehnologija.

Wonderland AI Summit je deo aktivnosti najveće globalne zajednice posvećene veštačkoj inteligenciji – City.AI, a njena glavna misija je promocija znanja u oblasti veštačke inteligencije, upoznavanje primera dobre prakse iz celog sveta, kao i podrška inovatorima koji su željni da svoje proizvode u oblasti veštačke inteligencije pokažu svetu.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Microsoft Windows Virtual Desktop

 PRIMENA
Robotski astronauti

 NA LICU MESTA
Heapcon 2019
Wonderland AI Summit (najava)
Šta mislite o ovom tekstu?
RNIDS panel diskusija
Corporate Innovation Conference 2019
Nordeus „Intro 2 Gaming”, prvi deo

 KOMPJUTERI I FILM
Frozen II
Ford v Ferrari
The Addams Family
Midway

 VREMENSKA MAŠINA
Snowdeni pre Edwarda

 PRST NA ČELO
U nevolji
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera