PHONE ZONE<>
012015<><>

IMAGinE Measures Free

Iako se iz naslova tako može zaključiti, IMAGinE Measures Free nije još jedan alat za automatsko određivanje dimenzija predmeta na slikama i merenje rastojanja. U pitanju je program koji služi za ucrtavanje dimenzionih linija i dimenzija na slike koje zatim u klasičnom (JPG) obliku možete poslati zainteresovanima na uvid. Zapravo, u pitanju je jedan vid alata za skiciranje (specifičnog tipa) koji može da bude od velike pomoći majstorima i „uradi sam” entuzijastima.

Dimenzije se mogu postavljati horizontalno, vertikalno ili koso, a na raspolaganju je i obeležavanje uglova. Dozvoljeno je birati boju fonta, ali i izgled dimenzionih strelica. Pored toga, korisnik može da „izvlači” linije svojom rukom (prstom) i tako označava predmete od interesa na slici. Tu je i postavljanje tekstualnog „balončića”, gumica za brisanje, te višestruka Undo/Redo funkcija.

Mogućnosti su probrane, ali je korišćenje programa zakomplikovano neintuitivnim sistemom komandovanja. Dimenzione linije ćete lako postaviti na ekran, muka nastaje kada je potrebno da ih „upucate” na željeni prostor ili doradite tako da ne izgledaju kao da su upravo pale s Marsa. Tada program ima običaj da radi sve ostalo osim onoga što ste zamislili. Stvar je nešto povoljnija ukoliko posedujete multitouch kompatibilni ekran. Pohvalno je što se okolina mesta koje dimenzione strelice dodiruju uvećava i prikazuje u odvojenim pogledima.

Vladimir PISODOROV

 
HTC Desire Eye
Cat S50
HP Slate 7 VoiceTab Ultra
Philips PI3210GB1/58 i PI4010GB1/58
LG L Bello D331
Asus Memo Pad 8 ME581CL
Android 5.0 (Lollipop)
Next Lock Screen
IMAGinE Measures Free
Šta mislite o ovom tekstu?
Textra SMS
AutoMath Photo Calculator
Night Camera+
iMuscle 2
Tabla
Offtime

Platforma:
Android
Veličina:
6 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera