PHONE ZONE<>
112015<><>

FIFA 16: Ultimate Team

Najzanimljiviji segment FIFE 16 – Ultimate Team, iščupan je iz stone verzije igre, prilagođen igranju „u pokretu” i predstavljen kao potpuno besplatna igra za Android uređaje. Pre nego što „ripite” do plafona od sreće imajte na umu da ćete morati da obezbedite high-end mobilni hardver jer je igra monstruozno zahtevna. Da li zbog nekakvog baga ili propusta, čak ni u tom slučaju ne znači da ćete biti u prilici da punim plućima uživate u igri!

Bilo kako bilo, FIFA 16: Ultimate Team donosi bazu od 10.000 igrača i 500 klubova. Tim se uklapa po dobro znanim pravilima i moramo priznati da je malo zaguljeno sve to obavljati na skučenom ekranu mobilnog telefona. Igra je optimizovana za tablete i ako želite da uživate kako to dolikuje, tableti su mesto na kojem će se FIFA razgoropaditi. Grafika je sjajna, animacije i propratni sadržaj bogat, ali zato nedostaje glasovni komentar (umesto toga, u pozadini svira muzika za vreme utakmica). Loša optimizacija zaslužna je što će se igra na većini uređaja vući kao puž i potpuno pokvariti užitak.

Druga loša osobina je pokretački engine koji nema puno dodirnih tačaka sa onim iz stone verzije igre. Šutevi se čine mlohavim, dodavanja su neprecizna, a protivnički AI očajan. Zahvaljujući pojednostavljenom sistemu upravljanja, ova verzija FIFE lako se igra, a omogućava i da proslavite golove sa saigračima kao u stonoj verziji.

Vladimir PISODOROV

 
Pokémon Shuffle Mobile
GLTCH
Bridge Constructor: Stunts
FIFA 16: Ultimate Team
Šta mislite o ovom tekstu?
Golftrix
The Martian: Bring Him Home
Puzzle & Glory
Eternity Warriors 4
Sudoku World
Walking War Robots

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
1,3 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
Googleplay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera