PHONE ZONE<>
112015<><>

The Martian: Bring Him Home

Kada neki film razvali bioskopske blagajne kao što je to učinio „Marsovac”, pojava mobilne igre zasnovane na njegovim motivima je predvidljiva kao Armagedon. U nastavku vas čekaju spojleri – ako niste čitali roman/gledali film, a to nameravate, skrenite pogled sa teksta brže nego što biste ga sklonili sa deformisanog prosjaka.

The Martian: Bring Him Home počinje kada se astronaut Mark Votni dokopa Rovera i uspostavi vezu sa NASA – farma krompira dobro rađa, a kalkulacija pokazuje da će hrane i vitamina biti dovoljno do dolaska broda za snabdevanje. Igra je projektovana kao story avantura u stilu Lifeline – igrate ulogu glasa razuma iz centrale koji će astronautu pomoći u donošenju odluka od kojih često zavisi život ili smrt. Pošto Mark nema pristup Googleu, od vas će, između ostalog, zahtevati da mu izaberete korektan odnos hemikalija za uspostavljanje stabilne reakcije pri vađenju vode iz raketnog goriva. Saveti koje ćete davati često će biti i ljudske prirode – igra u mnogo manjoj meri ima „science porn” karakter nego knjiga. Poput Lifelinea, igra se donekle trudi da simulira vreme koje je potrebno da bi Mark izvršio zadatke (ili spavao tokom marsovske noći), mada temporalna iluzija pada u vodu jer je komunikacija sa Marsom trenutna.

The Martian: Bring Him Home je zgodna zanimacija za dva popodneva, koja ipak ne vredi polovinu cene romana kod kolportera ili na Amazonu.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Pokémon Shuffle Mobile
GLTCH
Bridge Constructor: Stunts
FIFA 16: Ultimate Team
Golftrix
The Martian: Bring Him Home
Šta mislite o ovom tekstu?
Puzzle & Glory
Eternity Warriors 4
Sudoku World
Walking War Robots

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
29 MB
Cena:
2,99 USD
Adresa:
www .little -labs .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera