PHONE ZONE<>
022016<><>

Birthdays

Ako se oslanjate na rutinu društvenog servisa Facebook da vas podseća na predstojeće rođendane prijatelja i poznanika, onda ste nagrabusili. Toliko lako je prevideti nečiji najlepši dan, pogotovo ako koristite mobilnu FB aplikaciju, da je to već postalo simptomatično. Sva sreća, evo jednog alternativnog rešenja koje može da unese potrebnu ozbiljnost u ovu oblast.

Birthdays može da radi sa kontaktima iz imenika ili interne baze koju sami izradite. Svakom unetom kontaktu moguće je pridružiti dva „događaja”, a pored rođendana to može da bude godišnjica ili neki drugi, specifičan event koji definišete. Program vrši odbrojavanje do svakog unetog datuma, a korisnika može da podseti do 60 dana unapred na rođendane koji se bliže. Da stvar bude još lepša, podsetnik se aktivira i konkretnog datuma i to u vreme koje ste unapred zadali. Ukoliko ste uneli i godinu rođenja osobe, dobićete informaciju koliko leta dotična puni najlepšeg dana, baš kao i u kom je znaku rođena.

Program se lako zauzdava, pregledan je, ima internu Search funkciju, a eventove može da sortira po datumu „prispeća”. Zanimljivo je da su autori omogućili slanje tekstualne rođendanske čestitke iz samog programa koja se kombinuje sa imenom slavljenika. Inače, ako vam sistem klasičnih notifikacija (zvukom i vibracijom) ne bude dovoljan, na home ekran možete da „izvučete” vidžet koji će vas i vizuelno podsećati na predstojeće rođendane i godišnjice.

Vladimir PISODOROV

 
LG G4 Stylus
Samsung Gear VR (2015)
LG Wine Smart
Azumi A40C
Clipboard Actions
Contacts+
wikiHow: how to do anything
Sunrise Calendar
Sworkit – Workout Trainer
YouSing – the social karaoke
Wikia: Doctor Who
Kad će mi bus
TunnelBear
Birthdays
Šta mislite o ovom tekstu?
LastPass Password Manager

Platforma:
Android
Veličina:
4,7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .muzurisana .eu
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera