PHONE ZONE<>
072017<><>

Hidden Microphone Detector

Da li ste se ponekad pitali da li vas prisluškuju? Odgovor je da, prisluškuju vas. Vaš telefon, tablet, laptop, kompjuter, toster i svi ostali komadi tehnike mogu u svakom trenutku preneti sve što vi kažete raznim službama, ako dotične smatraju da ste sumnjivi, ili tehnološkim korporacijama koje stoje iza hardwarea i softwarea, ako dotične smatraju da nešto što čuju može biti iskorišćeno da vam njihovi partneri iz marketinških grupa nešto uvale. Ali dobro, to je sastavni deo života i na to ne treba obraćati pažnju, problem je ako neko odluči da vam stavi bubicu.

Aplikacija funkcioniše preko magnetnog senzora koji morate imati, pa vam je potreban malčice bolji telefon sa većim mogućnostima (takođe i sa većim mogućnostima da vas špijunira) da biste ovu aplikaciju koristili. Aplikacija preko senzora otkriva prisustvo feromagnetnih materijala od kojih se prave mikrofoni, putem merenja magnetnih polja. Potrebno je da na petnaest centimetara udaljenosti približite telefon, i ako brojke na ekranu počnu da skaču, možete sumnjati da tu ima nečega, ili mikrofon ili nešto slične prirode što se umešalo u rad senzora i proizvelo lažnu uzbunu.

Ova i slične aplikacije omogućiće vam da ne brinete da li vas neko špijunira, jer ćete svaki (yeah, right) uređaj za prisluškivanje moći da otkrijete svojim mobilnim telefonom, preko kog vas takođe špijuniraju.

Srđan BRDAR

 
ASUS ZenFone Live
Nokia 3310 (2017)
ZTE Blade A512
(Huawei) Honor 8 Pro
LG K10 (2017) i K4 (2017)
Hopper
WeDo
Family Locator (Life360)
Tally
KIDOZ
Taskzy
Screenshot Assistant
Hidden Microphone Detector
Šta mislite o ovom tekstu?
WiFi Spy Detector
Appetence – Slow Dating App
Crushh

Platforma:
Android
Veličina:
10 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera