PHONE ZONE<>
062016<><>

SnoreLab: Record Your Snoring

Prebacuju vam da hrčete kao medved i da od vas ne može da se spava? Krajnje je vreme da uradite dijagnostiku i da opovrgnete pričanje zlih jezika. Samo pazite, rezultati koje vam SnoreLab bude prezentovao mogu opasno da vas bace u bedak.

Ovaj program je svojevrsni detektor hrkanja jer dok vi spavate on preuzima kontrolu nad mobilnim uređajem na kojem je instaliran i čeka... Čeka da čuje hrkanje kako bi aktivirao snimanje. Nakon što se korisnik probudi i zaustavi „nadgledanje”, SnoreLab mu na uvid nudi dokaze koji su postavljeni na svojevrsnoj vremenskoj liniji. Ne samo što možete da spoznate u koliko sati ste počeli da „testerišete”, već ćete biti u mogućnosti i da vidite koliko je hrkanje trajalo, koliko je bilo glasno, pa čak i da čujete kako to iz prve ruke zvuči. Na osnovu svega pomenutog računa se „rezultat hrkanja” na osnovu kojeg kasnije možete da poredite „hrkanjac” za vreme budućih spavanja.

Autori su prilično ozbiljno pristupili izradi programa, pa korisnik može da unese u bazu i otežavajuće okolnosti (da li mu je bio zapušen nos, da li je prethodno veče unosio alkohol...), odnosno da li koristi neke lekove/pomagala za sprečavanje hrkanja. Na raspolaganju je i statistika putem koje se podaci mogu upoređivati, ali je ona dostupna isključivo u komercijalnoj verziji programa. Inače, korisnik može da odredi kvalitet zvučne datoteke, baš kao i da odredi da li će se snimati na internoj ili eksternoj memoriji.

Vladimir PISODOROV

 
Asus Zenfone Max
HTC 10
Huawei P9
Coolpad Porto S
Slidebox – Photo Organizer
fooView – Float Viewer
Eat This Much – Meal Planner
Physics Formulas
Software Data Cable
Monospace – Writing and Notes
Encode: Learn to Code
GIPHY. All the GIFS
Beme
SnoreLab: Record Your Snoring
Šta mislite o ovom tekstu?
Foodie – Delicious Camera

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
19 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .snorelab .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera