PHONE ZONE<>
092017<><>

RedZone Map

Planirate posetu Parizu, Londonu, Njujorku, Malmeu, Berlinu, Baltimoru ili nekoj drugoj poznatoj urbanoj destinaciji u inostranstvu. Voleli biste da vaš odmor protekne lepo i nikako ne biste želeli da vas drugari iz Somalije, Iraka i Pakistana iznabadaju, opljačkaju ili siluju samo zato što ste bili radoznali i odšetali u neki kvart koji zaobilazi i lokalna policija? Takođe želite da izbegnete delove grada gde je neko podmetnuo požar ili gde masa demonstrira uz uništavanje imovine? Instalirajte RedZone Map aplikaciju i opušteno putujte.

RedZone Map se popunjava i apdejtuje na dva načina: administratori sistema na mape ubacuju verifikovane (od strane lokalnih vlasti) incidente, kakvi su, na primer, teroristički napadi, požari, oružane pljačke, ubistva ili drugi krupniji događaji. Za označavanje dešavanja manjeg intenziteta i obima, u teoriji, odgovorni su korisnici aplikacije, koji u skladu sa svojim saznanjima mogu da popunjavaju mapu. Prikaz incidenata na mapi se može filtrirati i odrediti da se prikazuju samo oficijelni raporti, ukoliko iz nekog razloga nemate poverenja u crowdsourcing i dobre namere drugih korisnika.

Za razliku od nekih drugih aplikacija ovog tipa, pre svega No-Go Zone Premium, RedZone Map je potpuno besplatan program. S obzirom da se tek pojavio, još uvek ga ne koristi veliki broj ljudi, što umanjuje njegovu upotrebnu vrednost.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Nokia 3 i Nokia 6
Motorola Moto C i C Plus
Samsung Galaxy J3 (2017)
BlackBerry KeyOne
Lighting Diagram Maker
Adobe Scan
Loopsie
iMotion
Camera Roll – Gallery
RedZone Map
Šta mislite o ovom tekstu?
Temp Mail
My Script Calculator
Zombies, Run! 5k Training Free
Text Converter – All in one

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
22,4 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera