PHONE ZONE<>
052016<><>

Logo Maker & Logo Creator

Logo Maker & Logo Creator je simpatično ostvarenje koje će vam pomoći da na jednostavan i brz način „skicirate” zamisao koja vam se vrti po glavi. Program nudi sveden upravljački interfejs i osnovnu funkcionalnost, a glavna prednost mu je postojanje ogromne baze objekata koji se mogu koristiti u kreacijama.

Na raspolaganju je preko 3000 objekata podeljenih u čak 37 oblasti. Tu su promena veličine, rotiranje, premeštanje po ekranu, određivanje nivoa providnosti, pa čak i pomeranje „po dubini”. Naime, program podržava rad sa layerima, koji se koriste isključivo da bi se odredio prioritet prikaza u oku posmatrača.

Pored gotovih ikonica i oblika, Logo Maker & Logo Creator nudi još i rad sa tekstom. Na jednostavan način vrši se promena fonta, veličine i boje slova, a tu su i neke napredne funkcije kao što je razvlačenje ili sabijanje natpisa, njegovo „ukucavanje” po krivoj liniji i tome slično. Šteta je što nije podržan rad sa senkama ili barem apliciranje osnovnih efekata poput ispupčenje ili udubljenja, ali šta je tu je. Korisnik još jedino može da se pozabavi bojom pozadine i da kreaciju snimi u JPG ili PNG formatu. Za bilo kakvu ozbiljnu primenu, dijapazon ponuđenih mogućnosti je tanak. Iako se reklamira kao besplatan, program to u stvari nije. Većina objekata je zaključana, a da biste mogli da ih koristite autorima programa ćete morati da uplatite nešto malo više od 7 „zelenih novčanica”.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 8
Apple iPhone SE
LG K10 i K4
Remente – Personal Development
Logo Maker & Logo Creator
Šta mislite o ovom tekstu?
Draw on screen
SpinMe Alarm Clock
Klara
Colorfy
SunTrajectory.net
MediSafe Meds & Pill Reminder
Redub
Email Exchange + by Mailwise
Ultimate Guitar Tabs & Chords

Platforma:
Android
Veličina:
69 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .xlabz .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera