PHONE ZONE<>
052016<><>

Klara

Vizuelno utegnuta i korisnim podacima nabiflovana, Klara je jedna od najupečatljivijih aplikacija za vremensku prognozu koje smo do sada imali prilike da testiramo. Osim toga što prikazuje kratkoročno i dugoročno predviđanje, program donosi i podatke o količini padavina, temperaturi, barometarskom pritisku i jačini i pravcu duvanja vetra. Za svaku od pomenutih kategorija namenjen je po jedan radni ekran na kojem se promene mogu pratiti kao na svojevrsnoj vremenskoj liniji.

Klara u svakom momentu prikazuje vremensku prognozu za tri dana unapred, a ukoliko želite da vidite kakvo će vreme biti 10 dana unapred iz menija se mora odabrati opcija Long term forecast. U tom slučaju podaci se vertikalno-skroluju, a promene se umesto na sat vremena prate u šestočasovnom intervalu.

Uz program stiže i vidžet formata 4 x 2 polja koji u potpunosti odudara od važećih šablona u klasi. Naime, umesto ubave sličice trenutnih spoljnih uslova, i podataka o temperaturi i, eventualno, barometarskom pritisku i brzini duvanja vetra, Klara prikazuje svojevrsni trodnevni grafikon čiji sadržaj može da se menja tapom prsta o ekran. Na raspolaganju je, kao i u glavnoj radnoj formi, temperatura, barometarski pritisak, količina padavina i jačina/pravac duvanja vetra. Još jedna zanimljiva stvar je da program podatke ne vuče iz uobičajenih izvora, već se oslanja na predviđanja Norveškog Meteorološkog Instituta. Podatak koji garantuje laserski precizna predviđanja.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 8
Apple iPhone SE
LG K10 i K4
Remente – Personal Development
Logo Maker & Logo Creator
Draw on screen
SpinMe Alarm Clock
Klara
Šta mislite o ovom tekstu?
Colorfy
SunTrajectory.net
MediSafe Meds & Pill Reminder
Redub
Email Exchange + by Mailwise
Ultimate Guitar Tabs & Chords

Platforma:
Android
Veličina:
4,2 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera