PHONE ZONE<>
102017<><>

DreamLab

Sećate li se projekta SETI, u kojem smo donirali „snagu” naših računara u svrhu istraživanja dubokog svemira? Kada računar nije aktivan, automatski preuzima fragmente podataka sa glavnog servera i „zakucava” se rešavanjem datih problema, da bi nakon toga dobijene rezultate vraćao nazad. Nešto slično imamo i sada, samo što je problem medicinske prirode, a umesto desktop hardvera, na korišćenje ustupamo mobilne uređaje...

Pomoć je potrebna istraživačkom institutu Garvan iz Australije, koji se uhvatio u koštac sa najopakijom bolešću današnjice – rakom. Hardver možete da posvetite rešavanju problema vezanih za rak prostate, dojke, pankreasa i jajnika, a autori programa su za sva četiri slučaja obezbedili pojašnjenja za šta će se resursi tačno koristiti. Potrebno je i da naznačite koliko ste spremni da izdvojite mobilnog interneta za ovu svrhu, a ponuđene su opcije 50, 250 i 500 megabajta mesečno. Naravno, program podatke može da šalje/preuzima i putem WiFi konekcije.

Na glavnoj radnoj formi možete da vidite trenutni napredak na problemu koji se rešava, koliko je vremena vaš uređaj bio angažovan, odnosno koliko pojedinačnih problema je rešio. Tu je i informacija da li ste dosegli naznačeni mesečni limit kada je transfer podataka u pitanju. Inače, DreamLab resurse uređaja koristi isključivo kada je ovaj na punjaču, a ako ga za vreme punjenja koristite, svešće svoju aktivnost na minimum.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
On Second Thought SMS
Control Center IOS 11
Fluenty
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
DreamLab
Šta mislite o ovom tekstu?
Tennis Fitness
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
Android
Veličina:
16,28 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera