TEST RUN<>
032017<><>

VSO Downloader 5.0

Download bez kompromisa

Preuzimanje video-klipova, ili strimovanog materijala sa online izvorišta ume da bude đavolja rabota. Pogotovo ako ste početnik. Posao mogu da olakšaju naročiti online servisi (kako ih locirati?) ili specijalno pisani programi (kojem programu pokloniti poverenje?). Stop! Ne tražite dalje – VSO Downloader spada u sam krem ponude. Za njim se diže prašina gde god da se pomene.

Ako to poželite, program će postati pravi predator koji čuči u pozadini i vreba lovinu da izađe iz skrovišta. Nije važno da li ste video-materijal otvorili u Chromeu, Firefoxu, Edgeu ili nekom četvrtom internet pregledaču, VSO Downloader „presreće” komunikaciju i automatski kreće sa snimanjem sadržaja. Akcija se obavlja u izvornom formatu, i to u najvećoj mogućoj rezoluciji. UHD sadržaj nije podržan samo na papiru, pa spotovi u 4K rezoluciji sleću na hard-disk kao masni. Kako je podržano batch procesiranje, itemi se smeštaju na radnu listu i predstavljeni su odgovarajućim thumbnailovima. Ako parkirate pokazivač miša iznad nekog od njih, dobićete informacije o nosećem formatu, upotrebljenom kodeku, radnoj rezoluciji, framerateu, dužini trajanja i tako dalje. Nažalost, iz programa nije moguće izvršiti reprodukciju preuzetih klipova i biće vam sugerisano da preuzmete VSO Media Player, što slobodno možete da ignorišete i oslonite se na onaj koji već koristite.

Ako nešto krene po zlu, autori su omogućili pokretanje downloada najobičnijim upisivanjem/kopiranjem URL-a. Vele da ovu opciju treba koristiti samo kada automatika zakaže, ali dobro. Preuzeti materijal može automatski da se konvertuje, i to koristeći jedan od dostupnih šablona, čiji su parametri vezani za naročite uređaje: mobilne telefone, Appleove gedžete, kućne DVD plejere i tome slično. Na raspolaganju su i generički formati zapisa, kao što su AVI i MP4, gde se u zavisnosti od odabranog kodeka bira i izlazni kvalitet. Uvid u podešavanja stičete, ali na njih ipak ne možete da utičete i o tome treba voditi računa. Vredno je pomena da VSO Downloader može da obavi ekstrahovanje audio-komponente iz strima i „pretaba” je u oblik koji vam najviše odgovara. Na meniju su MP3, FLAC i M4A. U slučaju prvog možete da se igrate i sa bitrateom.

Ispod haube nalazi se pregršt podešavanja, a prijatno nas je iznenadilo što postoji i svojevrsni bloker reklama i drugog neželjenog sadržaja. Prekinuti downloadi mogu da se nastave, možete da odredite koliko threadova će da se koristi po downloadu, kolika će biti maksimalna veličina „parčića” koji se preuzimaju, ali i koji tipovi datoteka će se preuzimati (postoji crna i bela lista formata). VSO Downloader stiže sa podrškom za preko 1000 sajtova (servisa), brz je, pouzdan i toplo ga preporučujemo.

Vladimir PISODOROV

 
Paint.Net 4.0.13
EaseUS Partition Recovery 8.5
Blio 3.4
Scribus 1.5.2
AOMEI Partition Assistant 6.1
Sweet Home 3D 5.4
VSO Downloader 5.0
Šta mislite o ovom tekstu?
USB Raptor 0.8.6.1
Steganos Tuning PRO 2.5
Cover Commander 4.0
UCheck 0.9.3
CyberLink MediaEspresso 7.5
Songr 2.1
OooPlayer 2.1.2
PhotoPad Photo Editor 3.0
MultiBootUSB 8.5.0
LosslessCut 1.5.0
Dark Reader 3.4.3
Bing Wallpaper
LightBulb 1.6.2
Imagus 0.9.8
Open With Photoshop
Lock Screen Reflection 1.4
Temps 0.7.0
TL;DR 1.1

Tip:
download menadžer
Potrebno:
Windows
Veličina:
25,2 MB, 76,8 MB na HD-u
Cena:
besplatno
Adresa:
www .vso -software .fr /products /downloader
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera