PD KUTAK<>
101998<><>

Password Book

Usled mnogobrojnih računa na Internetu, verovatno vam se desilo da se iz nekog razloga prisećate korisničkog imena i lozinke za neki račun na Mreži. Rešenje za ovaj problem možete dobiti korišćenjem simpatičnog programa Password Book. Program služi da pamti korisničke lozinke i imena, ali se njegova upotreba može proširiti, tako da se mogu pamtiti telefonski brojevi, sve šifre u banci, kombinacije za otvaranje raznih ormarića ili akten-tašni ili (ako ste dovitljivi) za pamćenje šifri za nivoe omiljene igrice.

Program je organizovan kao notes u koji zapisujete ove važne podatke i omogućeno je pretraživanje, sortiranje, štampanje, biranje prikaza podataka, učitavanje druge baze itd. Pritiskom na određenu liniju u sadržaju dobijate potpunije podatke koji sadrže datum kada ste otvorili taj račun, korisničko ime, tri moguće lozinke, datum kada se gasi račun, dodatni opis za taj račun, a naravno, navodi se da li je to račun kod provajdera, za ulaz na neku web lokaciju, bankovni račun, telefon ili nešto drugo. Ova lista koja sadrži vrstu računa je promenljiva. A ako ste nedovoljno maštoviti, program može da vam generiše lozinku.

Program je mali, a pruža veliku pomoć. Lak je za korišćenje i može se lako menjati u zavisnosti od korisnikovih potreba. Napravila ga je kanadska firma „PrimaSoft”, a možete ga preuzeti sa adrese www.primasoft.com.

Dušan STOJIČEVIĆ

 
Password Book
Šta mislite o ovom tekstu?
Neolite
Linkman
Double Desktop
MP3 Player
Impuls Pro
Cartoon-O-Matic
Eagle player

TIP:
Program za ažuriranje korisničkih imena i lozinki
INFO:
Windows (ampa.zip, 265 KB)
VER:
2.0
REGISTRACIJA:
Poželjna, 17 USD.
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera