PHONE ZONE<>
022015<><>

WifiKill

Premisa je sledeća – ako vam se na kućni bežični ruter kače komšije, gosti koji umesto da uživaju u vašem divnom personalityju više vole da „sisaju” VAŠ internet, a jednostavno nemate volje da im „lupite” šifru (ili ste im je dali pa se pokajali), za vas je aplikacija WifiKill. Ovaj alat obavlja skeniranje bežične mreže na kojoj se i sami nalazite, izlistava pronađene uređaje i ispisuje njihove adrese u mreži.

Na svaki od ponuđenih uređaja možete da se „zakačite” i potom steknete uvid u obavljenom UL/DL saobraćaju. Stvar ide dotle da možete da vidite koje stranice su otvorene na dotičnom uređaju i u koje vreme. Namernika sa mreže uklanjate jednostavnim tapom na opciju Kill, a akcija može da se poništi ako se kasnije predomislite. Inače, posmatranje protoka podataka može da se obavlja za konkretan uređaj sa liste ili u grupnom režimu. Ista je situacija i sa izbacivanjem sa mreže koje može da bude pojedinačno i u same for all maniru.

Da biste mogli da koristite program morate ispuniti dva preduslova. Prvo, morate imati Android 4.x, ali ne i ubavi Lollipop pošto WifiKill na njemu trenutno ne funkcioniše. Drugo, uređaj mora biti rootovan jer u suprotnom nećete moći da izvršite nijednu od pomenutih komandi. Konačno, postavlja se pitanje dobronamernosti autora programa jer se uz njegovu pomoć mogu izbacivati uređaji sa bilo koje bežične mreže na kojoj se nalazite. Barem je u teoriji tako...

Vladimir PISODOROV

 
OnePlus One
Samsung Galaxy A3 i A5
Asus MeMO Pad 7 ME572c i Fonepad 8 FE380
ZTE Blade V2
Prestigio Multiphone 8500 Duo
Microsoft Lumia 535
Touchless Notifications
Anti Spy Mobile Pro
WifiKill
Šta mislite o ovom tekstu?
Photo Tools
Fuelio Pro
Unclouded
Gay Hendricks Self-Esteem
SMS poruke i čestitke
Talking Caller ID
Fitness Point Pro

Platforma:
Android
Veličina:
452 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
paranoid .me /wifikill /downloader
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera