PHONE ZONE<>
022015<><>

Unclouded

Upravljanje cloud nalozima i podacima na njima na računaru nije teško, ali ako to želite da radite u pokretu onda je već malo teže. Svaki cloud servis, naravno, ima svoju aplikaciju, ali Unclouded može da vam zameni nekolicinu. Doduše, za sada je u stanju da sinronizuje samo Dropbox i Google Drive, ali autori obećavaju skoro dodavanje ostalih servisa.

Jednostavno se ulogujte na svoje naloge i moći ćete u pokretu da radite šta želite. Unclouded može pronaći duplikate fajlova, pruža vam pregled fotografija, video i audio materijala. Lako možete pronaći najveće fajlove ili foldere i isto tako ih raspoređivati ili brisati. Svoj „storage” možete pretraživati po tipu fajla (JPG, MP4, PDF, DOC i drugi), po vremenu aploudovanja (zadnji sat, dan, nedelja, mesec, itd.) ali tu postoji jedna mana, a to je da ćete za sve ove naprednije opcije morati da doplatite dva dolara (za premium verziju) kako biste mogli da ih koristite. Free verzija vam u osnovi dopušta samo pregled i preuzimanje fajlova koje čuvate u oblacima i malo šta osim toga možete da uradite sa njom.

Treba napomenuti da integracija Google Drivea ne sadrži skladište fotografija sa Google+ pošto Google ne dozvoljava pristup aplikacijama trećeg reda, pa ako ste se ponadali da ćete imati i to u paketu, prevarili ste se. Dobra stvar je što se možete prijaviti na više Dropbox i Google Drive naloga istovremeno (ako ih imate, naravno).

Alessandro TOSCANO

 
OnePlus One
Samsung Galaxy A3 i A5
Asus MeMO Pad 7 ME572c i Fonepad 8 FE380
ZTE Blade V2
Prestigio Multiphone 8500 Duo
Microsoft Lumia 535
Touchless Notifications
Anti Spy Mobile Pro
WifiKill
Photo Tools
Fuelio Pro
Unclouded
Šta mislite o ovom tekstu?
Gay Hendricks Self-Esteem
SMS poruke i čestitke
Talking Caller ID
Fitness Point Pro

Platforma:
Android
Veličina:
7,5 MB
Cena:
1,99 USD
Adresa:
www .cgollner .x10 .mx
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera