NA LICU MESTA<>
112015<><>

Epson konferencija

Monumentalna štampa

Beogradski sajam, 1. oktobar

Na konferenciji za medije koja je održana na sajmu „Grafima” u Beogradu Epson je predstavio zaokruženu ponudu štampača velikih formata i kroz primere iz domaće prakse demonstrirao zašto firme u Srbiji biraju Epson LFP (Large Format Printing) štampače za svoje poslovanje. Posetioci sajma imali su priliku da na štandovima partnera Everest i Sitotehnika pogledaju modele iz SureColor S serije za štampu POS i reklamnih materijala, modele iz SureColor F serije koji su namenjeni štampi na tekstilu, zatim štampače iz SureColor T serije koji se koriste za štampu grafike i CAD/GIS crteža, kao i prvi štampač A2 formata za profesionalne fotografe koji poseduje opciju štampanja na rolni papira, model SureColor SC-P800.

Akim Bukmakovski, regionalni menadžer prodaje u Pro Graphics segmentu za centralnu Evropu i Balkan u kompaniji Epson Europe, ovim povodom je izjavio: „U današnjem svetu digitalne štampe, koja se sve više okreće ka specifičnim potrebama potrošača, nastojimo da našim korisnicima ponudimo rešenja koja će im pomoći da ostanu konkurentni i efikasni. Digitalna štampa na odeći, dekoracija enterijera kao i sve druge grafičke aplikacije menjaju način na koji živimo, radimo i provodimo slobodno vreme. Na sajmu Grafima u Beogradu želimo da pokažemo kako Epson štampači velikih formata daju korisnicima slobodu da se igraju sa dizajnom, bojama i materijalima s jedne strane, ali i kako mogu da unaprede efikasnost poslovanja u oblasti digitalne štampe, sa druge strane.”

Partneri su na prezentaciji govorili o iskustvu korišćenja Epson LFP rešenja na primerima iz sopstvene prakse.

Firma Perollo već dve godine za štampanje backlit folija koristi model SureColor SC-S50610 koji im daje neverovatno dobre rezultate u smislu kvaliteta, kao i cenu koja je apsolutno konkurentna na domaćem tržištu. Kvalitet otiska, jednostavnost upotrebe i podrška dobavljača bili su odlučujući kriterijumi zbog kojih se Perollo odlučio upravo za Epson. „U Srbiji Epson nudi optimum u smislu kvaliteta i prilagođenosti cene repromaterijala tržištu. Za sada smo prezadovoljni i nećemo ga menjati dokle god tržište ne ponudi nešto bolje”, iskustvo je Viktora Perola, direktora firme Perollo koja nudi rešenja za POS i Tobacco displeje, prostorno obeležavanje i grafičku produkciju.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
3D štampa u svemiru
Intel Skylake mikroarhitektura

 NA LICU MESTA
HTC prezentacija
Epson konferencija
Šta mislite o ovom tekstu?
Voxxed Days
Microsoft Sinergija 15

 KOMPJUTERI I FILM
The Peanuts Movie
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
Filmovi, ukratko

 SERVIS
Windows 10, saveti i trikovi (2)

 VREMENSKA MAŠINA
Mala sirena, MS Plus i MOAB

 PRST NA ČELO
Osveta usamljenog softveraša
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera