PHONE ZONE<>
082015<><>

DiskDigger Pro

Kada nešto slučajno obrišete nema razloga za očaj, tu je program DiskDigger Pro, koji može da izvrši povraćaj izgubljenih datoteka. Doduše, da biste ga koristili morate imati rootovan telefon, što velikom broju korisnika može predstavljati nepremostivu prepreku.

Za razliku od desktop varijanti undelete programa, kojima i DiskDigger Pro pripada, ovde ste ograničeni na povraćaj isključivo interno podržanih formata datoteka. Na meniju je preko 30 često korišćenih tipova fajlova od Office dokumenata, preko JPG i RAW slika, pa sve do MP3/WAV numera i MP4, 3GP, MOV i GIF video-klipova. Iz mrtvih možete vraćati i APK datoteke, a autori se trude da u svaku novu verziju programa ubace još po neki dodatni format zapisa.

DiskDigger Pro može da „prekopava” bilo koju čitljivu particiju na mobilnom uređaju, a rezultate pretrage prikazuje u realnom vremenu. U slučaju slika može se pozvati i preview prikaz, dok se kod ostalih tipova datoteka dobijaju osnovne informacije (kod MP3 numera, na primer, vidljiv je samo naziv izvođača i numere). Pronađene datoteke mogu se resurrectovati i pre završetka procesa skeniranja i to klasičnim snimanjem u internu memoriju/memorijsku karticu, slanjem fajla putem emaila ili uploadovanjem preko FTP-a. Inače, pogoci mogu automatski da se filtriraju zadavanjem minimalne granične veličine datoteka, dok se u slučaju slika može definisati vremenski okvir nastanka slika. Velika mana programa je neverovatno spor proces skeniranja.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia Z3+
Lenovo A5000
Sony Xperia Z4 Tablet
Huawei P8 i P8 Lite
Alcatel One Touch Idol 3
Microsoft Health
DiskDigger Pro
Šta mislite o ovom tekstu?
Office Lens
Classnote
SnapTube
Moovit
Fragment
Google Spotlight Stories
Portal
Salient Eye
Tapet – Infinite Wallpapers

Platforma:
Android, Linux
Veličina:
1 MB
Cena:
3 USD
Adresa:
diskdigger .org
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera