PHONE ZONE<>
082015<><>

Fragment

Po svim merilima, Fragment je još jedan program za obradu fotografija. Međutim, iako se među opcijama nalazi i mogućnost podešavanja osvetljenosti, kontrasta, pa čak i blurovanja prikaza, za ovu aplikaciju ne možemo reći da spada u klasične izdanke žanra. Za to je zaslužan naročit sistem obrade koji podrazumeva „nalepljivanje” transparentnih objekata na slike – fragmenata, koji za rezultat imaju često nepredvidive posledice.

U većini slučajeva, u pitanju su naročiti „vodeni žigovi” sa dodatnom mogućnošću distorzije pozadinskog prikaza. Tako se slika sa kojom radite može razliti, pikselizovati, izmešati joj se delovi, izvršiti rotacija i tako dalje. Fragmenti se po defaultu postavljaju na sredini prikaza, ali ih možete po sopstvenom nahođenju šetati tamo-amo, rotirati, izvršiti korekciju veličine i slično. Program posebno pristupa obradi pozadinske slike, a posebno ubačenog fragmenta, a sve to se obavlja iz intuitivnog i dobro „spakovanog” komandnog interfejsa.

Fragmenti se nalaze u paketima i dodatne je moguće kupovati za simbolične svote novca. Pored jednostavnih geometrijskih oblika, na raspolaganju su i složene figure (na primer, voće), ali važno je napomenuti da na jednoj slici može biti postavljen samo jedan fragment. Izlazne slike su vrlo dobrog kvaliteta i kada se u obzir uzme princip obrade, krajnje zanimljivog izgleda. Program ohrabruje eksperimentisanje i u njemu bukvalno možete provesti sate žonglirajući oblicima i rezultujućim rešenjima.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia Z3+
Lenovo A5000
Sony Xperia Z4 Tablet
Huawei P8 i P8 Lite
Alcatel One Touch Idol 3
Microsoft Health
DiskDigger Pro
Office Lens
Classnote
SnapTube
Moovit
Fragment
Šta mislite o ovom tekstu?
Google Spotlight Stories
Portal
Salient Eye
Tapet – Infinite Wallpapers

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
6,7 MB
Cena:
2 USD
Adresa:
fragmentapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera