PHONE ZONE<>
082015<><>

Moovit

Jedna od veoma korisnih stvari koju sigurno rabite na svom pametnom telefonu jeste navigacija, bilo uz pomoć iGO, Google Maps ili neke druge aplikacija tog tipa. Sve te aplikacije su dobre i odvešće vas na zadatu lokaciju, ali samo ako idete automobilom i eventualno peške. Šta ako nemate auto, i želite da do drugog dela grada stignete prevozom, kako ćete znati kojim autobusom, trolom ili tramvajem da idete, a da pri tome ne kružite? Moovit će vam pokazati sve informacije koje su vam potrebne kako biste dobro organizovali svoje vreme.

Potrebno je da vam internet bude uključen kako bi Moovit pronašao vašu trenutnu lokaciju (koju možete i da zadate), a onda samo upišite adresu do koje želite da dođete i kojom vrstom prevoza da idete (autobus, tramvaj, trola, voz) i to je to! Možete da izaberete tri vrste ruta – onu kojom ćete najmanje pešačiti, najbržu rutu i onu sa najmanje presedanja. Aplikacija će vam skoro uvek izbaciti nekoliko ponuđenih ruta kojima stižete do odredišta, gde ćete imati informacije koliko vremenski treba da pešačite i koliko vam treba do cilja. Takođe će vam biti ispisano koje brojeve prevoza da koristite i sva njihova stajališta kako se ne biste izgubili. Imaćete na uvid i red vožnje svih linija koje treba da promenite. Sve to naravno, možete pratiti na mapi.

Moovit radi u svim gradovima koji imaju gradski prevoz, i odličan je ako na odmor idete u neki evropski grad u kome možete da koristite lokalnu SIM karticu sa internetom.

Alessandro TOSCANO

 
Sony Xperia Z3+
Lenovo A5000
Sony Xperia Z4 Tablet
Huawei P8 i P8 Lite
Alcatel One Touch Idol 3
Microsoft Health
DiskDigger Pro
Office Lens
Classnote
SnapTube
Moovit
Šta mislite o ovom tekstu?
Fragment
Google Spotlight Stories
Portal
Salient Eye
Tapet – Infinite Wallpapers

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
12,86 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .moovitapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera