PHONE ZONE<>
082015<><>

Tapet – Infinite Wallpapers

Postoji na desetine aplikacija za „dovlačenje” wallpapera za home ekran iz online bespuća. Na raspolaganju su besplatna i komercijalna ostvarenja, rešenja koja pozadine dele po kategorijama, pa čak i ona koja na izvol’te stavljaju džinovske baze podataka, koje je nemoguće pregledati za života. Problemi koji mogu da nastanu njihovim korišćenjem su brojni, ali je osnovni taj što listom zahtevaju internet konekciju – barem kada svež materijal želite da imate na dohvat ruke u svakom momentu. Tapet baš u tom segmentu donosi novinu...

Ovaj program bavi se generisanjem wallpapera na osnovu četrdesetak dostupnih patterna (šablona). Pri tome, korisnik može da odabere koji će se materijali češće, a koji ređe koristiti, pa čak i da definiše učestalost pojavljivanja naročitih boja u kreacijama. Pozadine se generišu u vremenskom intervalu koji korisnik definiše i automatski se „lepe” na home ekran, ali to nije sve.

Naime, Tapet donosi naročit „volim/ne volim” sistem koji služi za sticanje uvida u ukus korisnika. Na osnovu zabeleženih odgovora rutina za generisanje okrenuće se određenim šablonima i bojama i tako pokušati da ispoštuje ukus korisnika. Svakom generisanom tapetu (jednostavnim swipeovanjem prsta po ekranu) mogu da se izmene boje ili za pinkicu promeni layout korišćenih materijala. Postoji i uvid u bazu lokalno snimljenih kreacija, baš kao i u Like/Dislike segmente programa. Tapet na izlazu daje slike izuzetnog kvaliteta i ako volite ovakve tipove pozadina sa njegovim instaliranjem nećete pogrešiti.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia Z3+
Lenovo A5000
Sony Xperia Z4 Tablet
Huawei P8 i P8 Lite
Alcatel One Touch Idol 3
Microsoft Health
DiskDigger Pro
Office Lens
Classnote
SnapTube
Moovit
Fragment
Google Spotlight Stories
Portal
Salient Eye
Tapet – Infinite Wallpapers
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
3,4 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera