TEST RUN<>
052016<><>

iCup EURO 2016

Statistika, analiza, informacije...

Veliki deo muške populacije nestrpljivo iščekuje 10. jun kada će početi Evropsko prvenstvo u fudbalu, UEFA Euro 2016. Iako po starom, lošem običaju na njemu neće učestvovati reprezentacija Srbije, biće to mesec dana praznika za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

Jedna od važnijih pratećih stvari prvenstva svakako su statistika, informacije o mečevima i analize utakmica. Njih će, kada utakmice počnu, biti na svakom većem internet portalu i na svakoj TV stanici, ali zašto ne imati i ličnu kolekciju koja će se automatski dopunjavati nakon svake utakmice? Upravo to radi iCup EURO 2016, program koji na jednom mestu objedinjuje sve podatke o utakmicama sa prvenstva. Pre nego što krenemo dalje, moramo da razjasnimo jednu stvar. Na priloženim slikama se vide neki rezultati iako prvenstvo još nije počelo. Ne, nemamo sportski almanah iz drugog dela filma „Povratak u budućnost”. U pitanju su samo demo rezultati pripremljeni od strane autora programa, koji pomažu da se unapred sagledaju njegove mogućnosti. Te rezultate u svakom trenutku možete da resetujete i da, kada počne prvenstvo, pratite prave informacije i statistike.

Rezultati utakmica mogu da se sortiraju po odigranim kolima ili po datumima utakmica. Na raspolaganju su i rezultati po grupama u kojima se mogu videti bodovi, broj odigranih, dobijenih, nerešenih ili izgubljenih utakmica, broj datih i primljenih golova. Po završetku prvog dela takmičenja prikazuju se rezultati utakmica po nokaut sistemu, sve do polufinala i finala, odnosno do proglašenja pobednika Evropskog prvenstva.

Za svaku utakmicu data je i detaljna statistika, počev od startne jedanaestorice, preko strelaca golova, bitnih trenutaka u utakmici, pa sve do informacija o načinjenim prekršajima, žutim i crvenim kartonima, šutevima ka okviru i van okvira gola, penalima, ofsajdima, kornerima...

iCup EURO 2016 je lokalizovan i na srpski jezik i veoma je informativan program. Besplatna verzija je potpuno funkcionalna i, bar prema demo rezultatima, nudi veliki potencijal za kasniju analizu utakmica. A ako se donacijom zahvalite autorima za njihov trud, oni će vam uzvratiti još nekim dodatnim opcijama kao što su mogućnost reprodukovanja nacionalnih himni, podizanjem nivoa prioriteta apdejta informacija (brže ažuriranje), kao i mogućnost preuzimanja određenih informacija u realnom vremenu.

Branislav BUBANJA

 
Corel CorelDRAW X8
FakeFlashTest 1.0.9, Check Flash 1.16, H2testw 1.4, FlashDrive/Card Tester 1.14, RMPrepUSB 2.1
Opera TV Emulator 3.4
BurnAware 9.0 Premium
Free Video Cutter 1.2.1
Cybergenic Shade 1.4
Splash 2.0.3
ScatterShow 1.1
Nero TuneItUp 2.4
iCup EURO 2016
Šta mislite o ovom tekstu?
WinTricks 7.0q
Tinuous 4.0
WonderFox DVD Ripper Pro 7.6
PPSSPP 1.2.2
History Eraser 4.6.7
1Clipboard 0.1.5
KeyScrambler Personal 3.9
Sharpener Pro 3
Topaz DeNoise 5.1
Lyric Library 2016.4
Never10 1.3
WhatsApp Desktop 0.1.7

Tip:
informacije o fudbalskim mečevima
Potrebno:
Windows
Veličina:
57,02 MB, 68,7 MB na HD-u
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /NKSWOZ
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera