PD KUTAK<>
112009<><>

FootieFox 2.1.7

Rezultati fudbalskih utakmica na dlanu

Auh, kakav je samo add-on nemački programer Boris Ruf namenio svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu – fudbala! FootieFox je prava riznica znanja o fudbalskim utakmica širom sveta. Verovali ili ne, pomoću ovog programa možete dobiti informacije o utakmicama koje se igraju u više od 200 različitih takmičenja u 60 zemalja sveta! Razne kvalifikacije, evropski kupovi, svetska prvenstva, ligaška takmičenja... Samo recite šta vas zanima. Postoji čak i podrška za naš i šampionate/kupove u okruženju.

Add-on se smešta u status bar Firefoxa, gde se prikazuje rezultat za odabranu utakmicu ili više njih. Naime, možete odabrati da se rezultati rotiraju (vremenski interval sami određujete), a klikom na komandnu ikonicu dobijate pun spisak takmičenja koje pratite. Zanimljivo je to da su timovi predstavljeni svojim grbovima, ali i imenima ispisanim u originalu (ovo poslednje može da se lokalizuje).

Korisniku su na raspolaganju brojne opcije pomoću kojih može da odabere kako da ga program obaveštava o promenama na utakmicama (zvučni signal ili plutajući prozor, na primer). Dalje, postoje informacije o tome kada utakmice počinju, pa čak i neka vrsta vremenske linije na kojoj su ubeležena najvažnija dešavanja (golovi, izmene, kartoni...). Ovo poslednje urađeno je u saradnji sa sajtom www.kicker.de, a potencijalnu prepreku može da predstavlja činjenica da je on na nemačkom jeziku.

Vladimir PISODOROV

 
Coolector 2.56
FreeDBGrabber 2.16
ChromePlus 1.2.5.0
MP3 Quality Modifier 1.13
Periodic Table Classic 3.8.1
Face Smoother 2.0
BlueScreenView 1.11
ThunderBrowse 3.2.6.5
Seamless Border 2
FootieFox 2.1.7
Šta mislite o ovom tekstu?
Aviary Screen Capture 0.8.6

Potrebno:
Windows, Mozilla Firefox
Veličina:
386 KB
Cena:
add-on je besplatan
Adresa:
en .footiefox .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera