PD KUTAK<>
032007<><>

All Sound Recorder XP 2.30

Na prvi pogled, All Sound Recorder XP (www.mp3do.com/soundrecorder.html, 3 MB) izgleda kao jednostavan multimedijalni plejer. Radna konzola je minimalnih dimenzija, a zbog sitnih i neuočljivih komandi snalaženje u programu zahteva određen vremenski period. Za razliku od sličnih ostvarenja u toj klasi, ovaj program dozvoljava beleženje materijala u čak četiri različita formata zapisa. Pored uobičajenih (WAV, MP3 i WMA), uključena je i podrška za OGG format.

Iako se to na prvi pogled ne bi moglo reći, All Sound Recorder XP je krcat (korisnim) funkcijama. Zvuk se može „hvatati” sa bilo kog izvora (čak i Interneta), a snimanje se obavlja direktnom metodom, bez korišćenja privremenih fajlova. Program ima ugrađenu Schedule funkciju pa se poslovi mogu automatski obavljati i u zakazanom vremenskom terminu, podržano je deljenje fajlova, programirano zaustavljanje snimanja i druge napredne funkcije.

Ipak, ono što ovo ostvarenje razlikuje od ostalih jeste postojanje dve prilično korisne funkcije. Prvu će najviše ceniti početnici s obzirom na to da je reč o svojevrsnom „čarobnjaku” koji korisnika, korak po korak, vodi kroz proces definisanja radnih parametara. Druga funkcija, to jest samostalni segment programa, nazvana je All Sound Editor XP i predstavlja program za manipulisanje zvučnim datotekama u malom. Pomoću njega nad snimljenim (ili bilo kojim drugim) materijalom možete preduzimati osnovne operacije obrade ili primenjivati specijalne efekte. Tako je moguće odsecanje neželjenih delova, implementiranje Fade In/Out efekta, normalizacija zvuka, korišćenje grafičkog ekvilajzera i slično.

All Sound Recorder XP košta 30 zelenih novčanica.

Vladimir PISODOROV

 
PandoraBrowse
ToolBox 2.62b
AlbumPlayer 4.7c
Democracy Player 0.9.2
Arial Sound Recorder 1.4.5
All Sound Recorder XP 2.30
Šta mislite o ovom tekstu?
3D MP3 Sound Recorder G2 4.04
DupKiller 0.8.1
Extra Drive Creator Pro 6.9
LinkStash 1.7.2
Snarfer 0.7.1
Magic Photo Editor 3.55 i DreamLight Photo Editor 1.58
STG FolderPrint Plus 3.10
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera