PD KUTAK<>
032007<><>

3D MP3 Sound Recorder G2 4.04

Iako nudi zaista sve što je potrebno da bi se izvršilo snimanje pozadinskog zvuka, zbog svedenog korisničkog okruženja, naprednim korisnicima može se učiniti da Arial Sound Recorder ne nudi dovoljno manevarskog prostora. Njima preporučujemo 3D MP3 Sound Recorder G2 (www.3d-mp3-recorder.com/g2/index.htm, 6,23 MB). Reč je o svojevrsnom „teškašu” među ostvarenjima ovakve vrste koji „tuče” iz svih cevi ostavljajući konkurenciju da razmišlja o posledicama.

Zbog unikatnog grafičkog okruženja koje se ne oslanja na generička Windows rešenja, program deluje prilično neuobičajeno. Gotovo sve opcije nalaze se na jednom ekranu i predstavljene su krupnim (razumljivim) ikonicama. Podržano je snimanje u tri različita formata, WAV, MP3 i WMA, naravno, uz bogat izbor funkcija za kontrolu kvaliteta izlaznog materijala. Prednosti ovog programa u odnosu na konkurenciju ogledaju se u postojanju velikog broja naprednih funkcija. Tako je zvuk moguće „čupati” sa Internet streamova (pa čak i prilikom audio chatova), snimanje je moguće zakazati u tačno određeno vreme (za ovo se brine moćna funkcija Schedule koja se može isprogramirati na dnevnom nivou), izlazni fajlovi se automatski mogu „cepati” na proizvoljan broj delova, uz pomoć ugrađenih filtera može se propuštati samo zvuk koji zadovolji definisane vrednosti, snimanje materijala dozvoljeno je uz istovremenu reprodukciju posebno odabranih zvučnih datoteka u pozadini, sa muzičkih numera moguće je „ukloniti” vokalnu pratnju itd.

Prisustvo gomile korisnih (i egzotičnih) opcija uslovilo je da jedna od najvećih mana ovog programa bude njegova cena. Naime, 3D MP3 Sound Recorder G2 košta čitavih 40 dolara te ga ne možemo preporučiti običnim korisnicima koji tek povremeno imaju potrebu za snimanjem audio-materijala ovim putem.

Vladimir PISODOROV

 
PandoraBrowse
ToolBox 2.62b
AlbumPlayer 4.7c
Democracy Player 0.9.2
Arial Sound Recorder 1.4.5
All Sound Recorder XP 2.30
3D MP3 Sound Recorder G2 4.04
Šta mislite o ovom tekstu?
DupKiller 0.8.1
Extra Drive Creator Pro 6.9
LinkStash 1.7.2
Snarfer 0.7.1
Magic Photo Editor 3.55 i DreamLight Photo Editor 1.58
STG FolderPrint Plus 3.10
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera