TEST RUN<>
052017<><>

Easy Window Switcher 1.1

Dopuna ’Alt+Tab’ akcije

Iz kompanije NeoSmart Technologies, poznate po programu EasyBCD, stiže nam zgodno pomagalo namenjeno svakodnevnom radu. Naime, Easy Window Switcher, kao što mu naziv nagoveštava, namenjen je jednostavnom prebacivanju između otvorenih prozora, što dalje ukazuje na to da sve ima veze sa ’Alt+Tab’ akcijom. Ipak, nije reč o nekakvom zamenskom rešenju, već o svojevrsnoj dopuni koja proširuje njen opseg delovanja.

U praksi to znači da Easy Window Switcher „napada” isključivo prozore iste aplikacije – na primer, deset otvorenih tekstova u Wordu, ali ne i ostatak otvorenih prozora. Da biste se prebacili sa prozora na prozor, morate da budete u željenoj aplikaciji i tek nakon toga da pritisnete taster ’Alt+`’ onoliko puta koliko je potrebno da se „parkirate” u onom traženom. Akciju nije moguće pozvati sa desktopa, jer program jednostavno ne zna na koji ste od otvorenih programa mislili. Nažalost, zahvat nije moguće izvesti ni kada su u pitanju otvoreni tabovi u internet pregledaču, što je stvarno šteta. Easy Window Switcher je portabilan i može, ali ne mora da se pokreće zajedno sa Windowsom. Dostupan je i „na zahtev”.

Valja napomenuti da u Windowsu postoji ugrađena rutina za ovu namenu, ali je ona nešto komplikovanija pošto podrazumeva i upotrebu miša. Dok držite taster ’Ctrl’ na tastaturi, levim tasterom miša klikćete na željenu ikonicu programa na taskbaru i tako se prebacujete između otvorenih prozora. Zanimljivo je da se na ovaj način možete prebacivati i između tabova u Internet Exploreru, ali ne i u Edgeu, Chromeu, Firefoxu...

Vladimir PISODOROV

 
Windows 10 Creators Update
Magix VEGAS Pro 14
ArtRage 5.0.3
HWMonitor Pro 1.28
EVGA Precision XOC 6.1.2
SsdReady 1.4
AbleWord 3.0
KLS Backup 2015 8.4
CCSIO Benchmark
FocusOn Image Viewer 1.2
Ignition 2.22
StepShot 4.3.0
PhotoFiltre Studio X
Kdenlive 16.12.1
Google Art Project
ColourGrab 1.3.3
CPUMon 2.1
PortraitPro 15
Smart Photo Editor
Easy Window Switcher 1.1
Šta mislite o ovom tekstu?
TapinRadio 2.04
Torrent Tornado 2.20

Potrebno:
Windows
Veličina:
133 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
neosmart .net /EasySwitch
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2015. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 2.54
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera